Julklappar som ger effekt

Satsa på en julklapp som räcker länge. Boka en företagsanpassad utbildning för dig och dina kollegor!

Läs mer om erbjudandet

De vann i årets 100-wattaren

Den 25 november avslöjades vilka 32 bidrag som plockade hem prispokalerna i årets mest lysande reklamtävling.

Läs om vinnarna här

Årets digitala julklapp!

Varsågod, du får vår Premium onlineutbildning helt utan kostnad om du skaffar konto innan den 31 december 2016.

Läs mer om utbildningen

Barnen bakom årets geniala reklam

Reklamtävlingen för barn, Media Genier, är avgjord. Guldet gick till Humfryskolan i Malmö för sin kampanj för Sverige för UNHCR. Grattis!

Läs om årets vinnare

Vi är Sveriges Annonsörer

Varmt välkommen till Sveriges Annonsörer, intresseorganisationen för landets annonsörer.
Vi är marknadschefens bästa vän sedan 1924 och är stolta över att vara världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag, 2 000 varumärken och fler än 5 000 marknadsförare i vårt nätverk.
Läs mer om medlemskapet »

Ansök direkt!

Ett urval av våra medlemmar:

ICA Sverige: Stigs livs kärlek

ICA stödjer Rosa Bandet och därför har den senaste reklamfilmen ett lite annorlunda uttryck. Istället för det lättsamma manéret ägnas filmen åt bröstcancer för att bidra till Rosa Bandet-kampanjen och svensk cancerforskning.

 

ICA Sverige: Stigs livs kärlek

DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Genom att fokusera på effekt, bidra till inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden gör vi vårt bästa för att bygga upp ett brett tjänsteutbud för dig som medlem. Allt för att göra din vardag som annonsör lättare.

Hos oss får du till exempel expertrådgivning inom juridik, byråval, media och digital marknadsföring. Som medlem har du även möjlighet att ingå i något av våra professionella nätverk, eller gå på seminarier eller medlemsaktiviteter – helt kostnadsfritt. Och det är bara en del av allt vi har att erbjuda dig!

Just nu på bloggen Mötesplats Cision:

Schysst reklam till barn och unga – så gör du

”Jobbigt”, ”irriterande” och ”påverkande” är tre av de vanligaste orden som svenskarna använder för att beskriva reklam. Men hur ser attityderna ut bland barn och unga? Vi har för första gången frågat barn om deras inställning till reklam, och kan se att äpplet inte faller långt från trädet.

Läs hela inlägget på Mötesplats Cision

HOS OSS HÄNDER DET GREJER

Varje år arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och forskarluncher. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Dessutom arrangeras varje år reklamtävlingen 100-wattaren och Stora Annonsördagen, en tema- och inspirationsdag för alla som arbetar med marknadskommunikation. Som medlem går du alltid till reducerat pris på dessa.

På gång i

Stockholm

09 dec
Nätverket MMA: What´s your story?
Nätverksträff | Stockholm

Välkommen till årets sista nätverksträff som vi kommer att ägna åt personlig storytelling tillsammans med Katrin Sandberg.

Sveriges Annonsörers nätverk: Med friska tag på jobbet slipper du en helt sjuk arbetsvardag!
16 dec
Nätverksträff: Med friska tag slipper du en helt sjuk arbetsvardag!
Nätverksträff | Stockholm

Välkommen till årets avslutande träff med Sveriges Annonsörers alla professionella nätverk. Denna gång välkomnar vi deltagare från samtliga nätverk till träffen som gästas av folkhälsomagister Fredrik Grythberg. Vi tar fasta på hälsa och mindfulness och får veta mer om hur det kan skapa mer effektiva arbetsplatser.

Se alla event i Stockholm

På gång i

Göteborg

Se alla event i Göteborg

På gång i

Malmö

Digital Analys Freemium Malmö 2016
Digital Analys: Freemium
Utbildning | Malmö

Välkommen till en mycket snabb, innehållsrik och intensiv utbildning i digital analys. Utbildningen vänder sig till dig som vill uppdatera dig och höja kompetensnivån.

Digital Strategi Freemium Malmö 2016
Digital Strategi: Freemium
Utbildning | Malmö

Välkommen till en mycket snabb, innehållsrik och intensiv utbildning inom digital strategi. Utbildningen vänder sig till dig som vill uppdatera dig och höja kompetensnivån.

Se alla event i Malmö

Vi står alltid på våra medlemmars sida och driver frågor i annonsörernas intressen. Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer

Reklam? Ja tack!

Sveriges Annonsörer står alltid på annonsörernas sida och driver frågor i våra medlemmars intressen. Ju fler vi är, desto starkare är vi. Och ju starkare vi är, desto större chans att påverka. Politiker, opinionsbildare och reklambranschen.

Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Mer om vår agenda

 

Remisser

Pressmeddelanden

Debatter & Inlägg

28 nov 2016

Det är svårt att argumentera mot 300 watt när man ska börja en krönika som denna. Även om jag varit med i 100-wattaren sedan starten vet jag faktiskt inte om någon enskild kampanj någonsin lyckats få lika många watt som The Swedish Number fick i år.