BRAND ALLIANCES

Välkommen till ett trendspaningsseminarium om framtidens sponsring,
då vi bland annat får ta del av goda exempel från världens största sponsrings- och eventkonferens, IEG Chicago.

Läs mer och anmäl dig

23 OKTOBER avslöjas 100-WATTSNOMINERINGARNA

Nyfiken på vilka som är nominerade i årets 100-wattare? Fredagen den 23 oktober är det dags för 100-wattarens årliga nomineringsvernissage.

Läs mer och anmäl dig här

HJÄLP ASYLSÖKANDE UT I PRAKTIK

Sveriges Annonsörer krokar arm med Migrationsverket för att matcha asylsökande med praktikplatser på medlemsföretag, så att de kan ta ett första steg in på den svenska arbetsmarknaden.

Läs mer och anmäl dig

Vi är Sveriges Annonsörer

Varmt välkommen till Sveriges Annonsörer, intresseorganisationen för landets annonsörer.
Vi är marknadschefens bästa vän sedan 1924 och är stolta över att vara världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag och fler än 5 000 marknadsförare i vårt nätverk. Läs mer om medlemskapet »

Ansök direkt!

Ett urval av våra medlemmar:

Har du frågor?

Hör av dig om du har frågor om medlemskapet!

Kontaktperson:
Kajsa Laberius
kajsa.laberius@annons.se
08 545 252 33

Kajsa Laberius färg rund

DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Genom att fokusera på effekt, bidra till inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden gör vi vårt bästa för att bygga upp ett brett tjänsteutbud för dig som medlem. Allt för att göra din vardag som annonsör lättare.

Hos oss får du till exempel expertrådgivning inom juridik, byråval, media och digital marknadsföring. Som medlem har du även möjlighet att ingå i något av våra professionella nätverk, eller gå på seminarier eller medlemsaktiviteter – helt kostnadsfritt. Och det är bara en del av allt vi har att erbjuda dig!

Just nu på bloggen Annonsören:
 

I Paradiset finns ingen reklam. Eller?

"För två år sedan besökte jag Nordkorea – världens mest centralstyrda och slutna land. I tolv dagar reste jag tillsammans med en liten grupp från norr till söder i världens hårdaste diktatur. Det var ingen munter upplevelse, detta trots att våra nordkoreanska värdar hade gjort allt för att visa upp sitt land från den allra bästa sidan.Syftet med resan var att undersöka hur ett land med fullständig avsaknad av marknadsekonomi och reklam fungerar..." Läs hela inlägget på resume.se

HOS OSS HÄNDER DET GREJER

Varje år arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och forskarluncher. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Dessutom arrangeras varje år reklamtävlingen 100-wattaren och Stora Annonsördagen, en tema- och inspirationsdag för alla som arbetar med marknadskommunikation. Som medlem går du alltid till reducerat pris på dessa.

På gång i

Stockholm

Trendspaning 13 okt 2015 NY
13 okt
Brand Alliances - framtidens sponsring
Seminarium | Stockholm

Välkommen till denna trendspaning om framtidens sponsring. Vi får bland annat ta del av goda exempel och tips från världens största sponsrings- och eventkonferens, IEG Chicago.

Se alla event i Stockholm

På gång i

Göteborg

Volvo seminarium 16 okt 2015
Volvo:s emotionella varumärkesresa
Seminarium | Göteborg

I samarbete med Volvo Car och marknadsdirektör Per Carleö bjuder Sveriges Annonsörer in till en unik presentation och även ett besök i Volvo Cars Brand Experience Center.

Se alla event i Göteborg

På gång i

Malmö

Brand Alliances sem Mlm 2015
Brand Alliances - sponsring i framtiden
Seminarium | Malmö

Välkommen till denna trendspaning av framtidens sponsring. Vi får bland annat ta del av goda exempel och tips från världens största sponsrings- och eventkonferens, IEG Chicago.

Se alla event i Malmö

Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer:
 

"Vår vision är ett Sverige där alla förstår nyttan med reklam"

Reklam? Ja tack!

Sveriges Annonsörer står alltid på annonsörernas sida och driver frågor i våra medlemmars intressen. Ju fler vi är, desto starkare är vi. Och ju starkare vi är, desto större chans att påverka. Politiker, opinionsbildare och reklambranschen.

Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Mer om vår agenda

 

Remisser

Pressmeddelanden

9 okt 2015

40-årsfester som börjar redan vid lunchtid och “Out of office-fester”... Nu hakar 100-wattaren på trenden och bjuder in hela kommunikationsbranschen till en dagsfest med finlunch.

Debatter & Inlägg

8 okt 2015

För två år sedan besökte jag Nordkorea – världens mest centralstyrda och slutna land. I tolv dagar reste jag tillsammans med en liten grupp från norr till söder i världens hårdaste diktatur. Det var ingen munter upplevelse, detta trots att våra nordkoreanska värdar hade gjort allt för att visa upp sitt land från den allra bästa sidan.