100-WATTAREN ÄR I FULL GÅNG

Alla bidrag har lämnats in och juryarbetet rullar på. Vilka som är nominerade i årets tävling offentliggörs den 23 oktober och alla vinnare presenteras på 100-wattarens prisutdelning och fest den 4 december.

Läs mer om 100-wattaren

HJÄLP ASYLSÖKANDE UT I PRAKTIK

Sveriges Annosörer krokar arm med Migrationsverket för att matcha asylsökande med praktikplatser på medlemsföretag, så att de kan ta ett första steg in på den svenska arbetsmarknaden.

Läs mer och anmäl dig

BRAND ALLIANCES

Välkommen till ett trendspaningsseminarium om framtidens sponsring,
då vi bland annat får ta del av goda exempel från världens största sponsrings- och eventkonferens, IEG Chicago.

Läs mer och anmäl dig

Vi är Sveriges Annonsörer

Varmt välkommen till Sveriges Annonsörer, intresseorganisationen för landets annonsörer.
Vi är marknadschefens bästa vän sedan 1924 och är stolta över att vara världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag och fler än 5 000 marknadsförare i vårt nätverk. Läs mer om medlemskapet »

Ansök direkt!

Ett urval av våra medlemmar:

Har du frågor?

Hör av dig om du har frågor om medlemskapet!

Kontaktperson:
Kajsa Laberius
kajsa.laberius@annons.se
08 545 252 33

Kajsa Laberius färg rund

DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Genom att fokusera på effekt, bidra till inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden gör vi vårt bästa för att bygga upp ett brett tjänsteutbud för dig som medlem. Allt för att göra din vardag som annonsör lättare.

Hos oss får du till exempel expertrådgivning inom juridik, byråval, media och digital marknadsföring. Som medlem har du även möjlighet att ingå i något av våra professionella nätverk, eller gå på seminarier eller medlemsaktiviteter – helt kostnadsfritt. Och det är bara en del av allt vi har att erbjuda dig!

Just nu på bloggen Annonsören:
 

När förändring är det enda konstanta – är HTML5 vår tids MiniDisc?

"Minns ni MiniDisc:en? MiniDisc-spelaren var i teorin en lysande produkt. En kassettbandspelare med CD-kvalitet där det gick att både spela in och hoppa mellan spår. Så vad hände? Jo, många, inklusive undertecknad, kånkade runt på bärbara cd-spelare och var nöjda med det. Och tekniknördarna hade redan hunnit intressera sig för fenomenet mp3. Dessutom tog det både tid och var trassligt att föra över musik på MiniDisc, och snart föll den i glömska. Frågan blir då vad som är nästa MiniDisc? Vilken ny innovation har sina dagar räknade?...." Läs hela inlägget på resume.se

 

HOS OSS HÄNDER DET GREJER

Varje år arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och forskarluncher. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Dessutom arrangeras varje år reklamtävlingen 100-wattaren och Stora Annonsördagen, en tema- och inspirationsdag för alla som arbetar med marknadskommunikation. Som medlem går du alltid till reducerat pris på dessa.

På gång i

Stockholm

Trendspaning 13 okt 2015 NY
13 okt
Brand Alliances - framtidens sponsring
Seminarium | Stockholm

Välkommen till denna trendspaning om framtidens sponsring. Vi får bland annat ta del av goda exempel och tips från världens största sponsrings- och eventkonferens, IEG Chicago.

Se alla event i Stockholm

På gång i

Göteborg

Ambassadörsträff Göteborg okt 2015
Ambassadörsträff: Vad utmärker en framgångsrik annonsör?
Nätverksträff | Göteborg

Välkommen till höstsäsongen första träff med Ambassadörsnätverket i Göteborg. Denna gång i samarbete med Niklas Bondesson doktor i marknadsföring vid Stockholm Business School och Sara Rosengren, docent i marknadsföring vid Handelshögskolan i Stockholm.

Volvo seminarium 16 okt 2015
Volvo:s emotionella varumärkesresa
Seminarium | Göteborg

I samarbete med Volvo Car och marknadsdirektör Per Carleö bjuder Sveriges Annonsörer in till en unik presentation och även ett besök i Volvo Cars Brand Experience Center.

Se alla event i Göteborg

På gång i

Malmö

Brand Alliances sem Mlm 2015
Brand Alliances - sponsring i framtiden
Seminarium | Malmö

Välkommen till denna trendspaning av framtidens sponsring. Vi får bland annat ta del av goda exempel och tips från världens största sponsrings- och eventkonferens, IEG Chicago.

Ambassadörsträff Malmö okt 2015
Ambassadörsträff: Vad utmärker en framgångsrik annonsör
Nätverksträff | Malmö

Välkommen till höstens första träff med Ambassadörsnätverket i Malmö. Denna gång i samarbete med Niklas Bondesson doktor i marknadsföring vid Stockholm Business School och Sara Rosengren, docent i marknadsföring vid Handelshögskolan i Stockholm.

Se alla event i Malmö

Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer:
 

"Vår vision är ett Sverige där alla förstår nyttan med reklam"

Reklam? Ja tack!

Sveriges Annonsörer står alltid på annonsörernas sida och driver frågor i våra medlemmars intressen. Ju fler vi är, desto starkare är vi. Och ju starkare vi är, desto större chans att påverka. Politiker, opinionsbildare och reklambranschen.

Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Mer om vår agenda

Remisser

Pressmeddelanden

29 sep 2015

Sedan drygt ett år tillbaka erbjuder Sveriges Annonsörer digital rådgivning via onlinestrategen Rufus Lidman. För att möta den ökande efterfrågan från medlemmar så förstärker Sveriges Annonsörer nu sin omfattande tjänsteportfölj med ytterligare en digital rådgivare i Malin Johansson.

Debatter & Inlägg

10 sep 2015

”Facebook håller på att ta över efter tv:n” hävdade en före detta vd för TV3” när vi som hastigast träffades. Han dömde ut tv:n som mediekanal när man vill nå en yngre målgrupp. Jag vill understryka att personen i fråga inte arbetar på Facebook.