Ny handbok för pr

I Biblioteket hittar du dokument som kan underlätta vardagen. Här finns rekommendationer, guidelines, avtal och rapporter. Och nu senast alltså, en uppdatering av den uppskattade pr-handboken!

Ladda ner handboken här

pr_ny_handbok_i_biblioteket.jpg

Vi är Sveriges Annonsörer

Varmt välkommen till Sveriges Annonsörer, intresseorganisationen för landets annonsörer.
Vi är marknadschefens bästa vän sedan 1924 och är stolta över att vara världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag, 2 000 varumärken och fler än 5 000 marknadsförare i vårt nätverk.
Läs mer om medlemskapet »

Ansök direkt!

Ett urval av våra medlemmar:

Plan bjuder in till verkligheten

"Mitt nya hem" är en 360-upplevelse från barnrättsorganisationen Plan International, om livet i ett av världens största flyktingläger. Med kampanjen bjuds tittaren in till ett besök i världens största flyktingläger.

Plan: Mitt nya hem

DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Genom att fokusera på effekt, bidra till inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden gör vi vårt bästa för att bygga upp ett brett tjänsteutbud för dig som medlem. Allt för att göra din vardag som annonsör lättare.

Hos oss får du till exempel expertrådgivning inom juridik, byråval, media och digital marknadsföring. Som medlem har du även möjlighet att ingå i något av våra professionella nätverk, eller gå på seminarier eller medlemsaktiviteter – helt kostnadsfritt. Och det är bara en del av allt vi har att erbjuda dig!

Just nu på bloggen Annonsören:

Den förtjänade kanalen – allt viktigare i mixen

Just nu pågår det ett skifte i kommunikationsbranschen. Annonsörerna upptäcker att en stor budget för köpt media inte är synonymt med att nå ut med sina budskap. För att tränga igenom bruset, behöver du förtjäna uppmärksamheten. Men hur?

Läs hela inlägget på resume.se

HOS OSS HÄNDER DET GREJER

Varje år arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och forskarluncher. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Dessutom arrangeras varje år reklamtävlingen 100-wattaren och Stora Annonsördagen, en tema- och inspirationsdag för alla som arbetar med marknadskommunikation. Som medlem går du alltid till reducerat pris på dessa.

På gång i

Stockholm

Se alla event i Stockholm

På gång i

Göteborg

Ambassadörsträff Göteborg mar 2016
Nätverket Ambassadörerna: Moving Mountains
Nätverksträff | Göteborg

Välkommen till Sveriges Annonsörers Ambassadörsnätverk. Denna gång gästas vi av Alexander Grabner-Jarlung från företaget Presentationsteknik som bjuder på föreläsningen Moving Mountains

Se alla event i Göteborg

På gång i

Malmö

Ambassadörsträff Malmö mar 2016
Nätverket Ambassadörerna: Moving Mountains
Nätverksträff | Malmö

Välkommen till Sveriges Annonsörers Ambassadörsnätverk. Denna gång gästas vi av Alexander Grabner-Jarlung från företaget Presentationsteknik som bjuder på föreläsningen Moving Mountains

Se alla event i Malmö

Vi står alltid på våra medlemmars sida och driver frågor i annonsörernas intressen. Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer

Reklam? Ja tack!

Sveriges Annonsörer står alltid på annonsörernas sida och driver frågor i våra medlemmars intressen. Ju fler vi är, desto starkare är vi. Och ju starkare vi är, desto större chans att påverka. Politiker, opinionsbildare och reklambranschen.

Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Mer om vår agenda

 

Remisser

Pressmeddelanden

17 dec 2015

Intresseorganisationen Sveriges Annonsörer fortsätter att växa och har i år förstärkts med 50 nya medlemsföretag. Volvo Lastvagnar, Kilroy och Zound Industries är några varumärken som anslutit sig under året.

Debatter & Inlägg