Vi är Sveriges Annonsörer

Varmt välkommen till Sveriges Annonsörer, intresseorganisationen för landets annonsörer.
Vi är marknadschefens bästa vän sedan 1924 och är stolta över att vara världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag, 2 000 varumärken och fler än 5 000 marknadsförare i vårt nätverk.
Läs mer om medlemskapet »

Ansök direkt!

Ett urval av våra medlemmar:

Har du frågor?

Hör av dig om du har frågor om medlemskapet!

Kontaktperson:
Kajsa Laberius
kajsa.laberius@annons.se
08 545 252 33

Kajsa Laberius färg rund

DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Genom att fokusera på effekt, bidra till inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden gör vi vårt bästa för att bygga upp ett brett tjänsteutbud för dig som medlem. Allt för att göra din vardag som annonsör lättare.

Hos oss får du till exempel expertrådgivning inom juridik, byråval, media och digital marknadsföring. Som medlem har du även möjlighet att ingå i något av våra professionella nätverk, eller gå på seminarier eller medlemsaktiviteter – helt kostnadsfritt. Och det är bara en del av allt vi har att erbjuda dig!

Just nu på bloggen Annonsören:

Kändisarnas beröm av egna vinet – måttfullt eller inte?

Möjligheterna att marknadsföra alkoholprodukter är begränsat i Sverige. Motivet för begränsningen stavas den svenska folkhälsan. I traditionella kanaler, som till exempel TV som sänder från Sverige, är det totalförbjudet att marknadsföra alkohol och i printannonser finns tydliga regler kring varningstext. Ännu har vi dock inte sett någon domstolspraxis i den delen som rör nya medier…

Läs hela inlägget på resume.se

HOS OSS HÄNDER DET GREJER

Varje år arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och forskarluncher. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Dessutom arrangeras varje år reklamtävlingen 100-wattaren och Stora Annonsördagen, en tema- och inspirationsdag för alla som arbetar med marknadskommunikation. Som medlem går du alltid till reducerat pris på dessa.

På gång i

Stockholm

Se alla event i Stockholm

På gång i

Göteborg

På gång i

Malmö

Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer:
 

Vår vision är ett Sverige där alla förstår nyttan med reklam

Reklam? Ja tack!

Sveriges Annonsörer står alltid på annonsörernas sida och driver frågor i våra medlemmars intressen. Ju fler vi är, desto starkare är vi. Och ju starkare vi är, desto större chans att påverka. Politiker, opinionsbildare och reklambranschen.

Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Mer om vår agenda

 

Remisser

Pressmeddelanden

Debatter & Inlägg

11 nov 2015

För någon vecka sedan var jag på väg till juryn i Media Genier*. Jag hade gått igenom årets bidrag i en tävling där mellanstadieelever från hela landet tagit fram egna reklamkampanjer för en ideell organisation.