Välkommen till Sveriges Annonsörer

 • Sommarfest Göteborg

  Välkommen att fira sommarens antågande tillsammans med Sveriges Annonsörer och Harrys. Vi bjuder på ett par öl eller glas vin samt tilltugg och möjlighet att mingla med gamla och nya vänner.

 • Årsmöte

  Välkommen till Sveriges Annonsörers årsmöte, med avslutande sommarfest! Under årsmötet är du även varmt välkommen till en exklusiv föreläsning med Mattias Josander, marknadschef på Swedish Match, som ger dig tips på hur du stärker kommunikationens roll i lednings- och styrelserummet.

 • Sommarfest

  Välkommen på sommarfest hos Sveriges Annonsörer! Vi bjuder på mat, dryck, musik och mingel på Bistro Rolf De Maré på Drottninggatan i Stockholm.

 • Konsten att skapa starka upplevelser

  Sveriges Annonsörer arrangerar detta seminarium i samarbete med Jernhusen och Nordea. Vi bjuds på insikter om hur man iscensätter starka upplevelser i kommunikationen med kunderna. Speciellt fokuserar vi på hur man gör avtryck i publika miljöer bland annat med får vi höra om Nordeas event "Fråga Nordea Live".

Expertrådgivning

<div class="field-wrapper field-field_file_image_alt_text-wrapper label-above">Piktogram Rådgivning svart</div>

Som medlem har du tillgång till våra rådgivningstjänster inom marknadsjuridik, online marknadsföring och byråval. Vissa tjänster är utan kostnad, andra till förmånliga medlemspriser.

Nätverk

<div class="field-wrapper field-field_file_image_alt_text-wrapper label-above">Nätverken</div>

Gå med i något av Sveriges Annonsörers sex professionella nätverk. Att delta är exklusivt och kostnadsfritt för dig som medlem.

Mediekommittéer

<div class="field-wrapper field-field_file_image_alt_text-wrapper label-above">Kommittéerna</div>

Vi driver nio aktiva mediekommittéer personer från hela branchen med syfte att bland annat ta fram gemensamma spelregler för mätmetoder, etik och juridik.

Intresseorganisationen för landets annonsörer - etablerad 1924.

Vi ägs av cirka 550 medlemsföretag,
vilket gör oss till världens största annonsörorganisation.

KIA-index

<div class="field-wrapper field-field_file_image_alt_text-wrapper label-above">Kia-index</div>

Den officiella mätvalutan för svenska webbplatser. I listan visas bland annat antalet unika webbläsare, besök och sidvisningar.

Medlemmar