Ny rekommendation för mätning av podcastlyssnande

KIA-index har tagit fram en rekommendation för podcastmätningar för att tydliggöra vad man mäter och hur.

Ladda ner rekommendationen här

Ny rekommendation för mätning av podcastlyssning 2016 header

NYHET! Strategisk design

Årets nyhet i 100-wattaren är att strategisk design införs i kategorierna Konsument, Företag, Ideellt och Internationellt.

Läs mer om tävlingen här

Nytt i 100-wattaren 2016: Strategisk design

Består reklam- och medievärlden bara av cyniker?

Mätexpert Mats Rönne belyser utvecklingen av relationer mellan mediebyråer och annonsörer.

Läs inlägget här

Bakgrund: Består reklam- och medievärlden enbart av cyniker? 2016

Vi är Sveriges Annonsörer

Varmt välkommen till Sveriges Annonsörer, intresseorganisationen för landets annonsörer.
Vi är marknadschefens bästa vän sedan 1924 och är stolta över att vara världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag, 2 000 varumärken och fler än 5 000 marknadsförare i vårt nätverk.
Läs mer om medlemskapet »

Ansök direkt!

Ett urval av våra medlemmar:

Käppalaförbundet: "Miljöfarliga kläder"

Käppalaförbundet vill minska andelen miljöfarliga ämnen i avloppsvattnet. Budskapet i vårens kampanj är att fråga och välja kläder utan miljöfarliga ämnen och låta de kläder man redan har få en längre livslängd.

 

Käppalaförbundet: Miljöfarliga kläder

DETTA FÅR DU SOM MEDLEM

Genom att fokusera på effekt, bidra till inspiration och kunskap, samt bevaka och påverka omvärlden gör vi vårt bästa för att bygga upp ett brett tjänsteutbud för dig som medlem. Allt för att göra din vardag som annonsör lättare.

Hos oss får du till exempel expertrådgivning inom juridik, byråval, media och digital marknadsföring. Som medlem har du även möjlighet att ingå i något av våra professionella nätverk, eller gå på seminarier eller medlemsaktiviteter – helt kostnadsfritt. Och det är bara en del av allt vi har att erbjuda dig!

Just nu på bloggen Annonsören:

Mediebyråerna riskerar att urholka annonsörernas förtroende

Det är i sig inga konstigheter med tilläggsavtal för programmatic . Inte heller är det konstigt att mediebyråerna skyddar sina egenutvecklade verktyg avtalsvägen. Företagshemligheter vill knappast någon dela med sig hur som helst. Men det Sveriges Annonsörers medlemmar har reagerat på är att tilläggsavtalen för programmatiska tjänster slår ut huvudavtalet…

Läs hela inlägget på resume.se

HOS OSS HÄNDER DET GREJER

Varje år arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och forskarluncher. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ert medlemskap. Dessutom arrangeras varje år reklamtävlingen 100-wattaren och Stora Annonsördagen, en tema- och inspirationsdag för alla som arbetar med marknadskommunikation. Som medlem går du alltid till reducerat pris på dessa.

På gång i

Stockholm

den svenska podcast-valutan seminarium 2016
29 jun
Den svenska podcast-valutan
Seminarium | Stockholm

Hur mäts podcasts på ett jämförbart sätt? När ska jag använda podcasts som marknadsföringskanal? Och vad innebär egentligen Sveriges Annonsörers podcast-valuta? Välkommen till detta frukostseminarium.

Se alla event i Stockholm

På gång i

Göteborg


Nu planerar vi för hösten 2016

Nu pågår planerna för fullt med att fylla vårt kalendarium i Göteborg med inspirerande och lärorika seminarium. Alla seminarier är exklusiva för dig som medlem i Sveriges Annonsörer och det kostar ingenting extra att delta.

Vad vill du att vi tar upp för frågor i vår? Har du idéer och önskemål kring ämnen eller gäster?

Maila oss dina bästa tips!


Seminarium gtb 300x300

På gång i

Malmö


Bygg upp ditt nätverk i höst

Just nu pågår planeringen av vårens möten och träffar i Malmö med omnejd. Använd träffarna för att bygga upp ditt personliga kontaktnät med andra personer som arbetar med marknadsföring i ditt område.

Vilka utmaningar står du och ditt företag för i år? Hur kan Sveriges Annonsörer vara till hjälp? Alla tips och idéer tar vi tacksamt emot.

Skicka dina bästa tips hit


natverk 2016 mlm

Vi står alltid på våra medlemmars sida och driver frågor i annonsörernas intressen. Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Anders Ericson, vd Sveriges Annonsörer

Reklam? Ja tack!

Sveriges Annonsörer står alltid på annonsörernas sida och driver frågor i våra medlemmars intressen. Ju fler vi är, desto starkare är vi. Och ju starkare vi är, desto större chans att påverka. Politiker, opinionsbildare och reklambranschen.

Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort.

Mer om vår agenda

 

Remisser

Pressmeddelanden

8 jun 2016

Festivalsommaren står för dörren och idag drar en av de största igång, Sweden Rock festival. Festivalen som firar 25 i år är även den festival som svenska folket anser har bäst rykte. Det visar en undersökning som Novus gjort på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer.

Debatter & Inlägg

21 jun 2016

I min förra krönika utlovade jag att nästa inlägg, det vill säga det här, skulle handla om hur kommunikation fungerar. Men med tanke på hur uppmärksamheten runt delar av det jag behandlade har utvecklats de senaste veckorna får det ämnet vänta ett tag till. I stället finns det anledning att belysa den diskussion, om man nu ska använda ett snällt uttryck, som utvecklats om relationen mellan annonsörer och mediebyråer.