Sveriges Annonsörer är en arbetsplats med högt i tak, mycket humor och en härlig gemenskap. De flesta som arbetar på kontoret har varit här länge. Vi är snabbfotade och förbättringsorienterade, ständigt med våra gemensamma mål i fokus. Ibland händer det dock att någon hittar nya spännande utmaningar, eller så behöver vi förstärka med fler kollegor. Här hittar du information om aktuella tjänster.


Just nu söker vi en...

Sveriges Annonsörer söker en projektledare 2017Projektledare

Vi söker en ambitiös projektledare för att driva och utveckla arbetet med våra event. Totalt anordnar vi runt 100 event årligen. Alltifrån seminarier och nätverksträffar till en av Sveriges största reklamtävlingar, 100-wattaren, samt en av de största inspirationsdagarna för annonsörer, AdDay. Din roll blir att projekt- och produktionsleda många av de här aktiviteterna. Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst med många kontaktytor och ett stort eget ansvar. Du kommer att ingå i ett team om sex personer på avdelningen för marknad, event och utbildningar och rapporterar till marknadschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placerad på Sveriges Annonsörers kontor, centralt i Stockholm, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar spänner från strategisk planering och utveckling av våra event, via operativt genomförande, produktionsledning och projektledning och hela vägen till uppföljning. Du blir en viktig kugge i arbetet med organisationens kommunikativa utveckling och paketering av tjänster, samt andra förekommande uppgifter på en marknadsavdelning. 

Vi söker dig…

som är prestigelös och självgående, samtidigt som du gillar lagspel. Du tycker om att växla mellan det operativa och strategiska. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, både på marknadsavdelningen och på andra avdelningar, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga och att du är serviceorienterad. Du är snabb, orädd och noggrann med gott kommunikativt omdöme och gillar ett högt tempo. Sveriges Annonsörer är en snabbrörlig arbetsplats med högt i tak. För att trivas tror vi att du är en utåtriktad, nyfiken person som brinner för all typ av kommunikation.

Önskade färdigheter

Vi söker dig som brinner för produktions- och projektledning och som är lyhörd inför målgruppens behov. Du har troligen arbetat som projektledare eller liknande. Du har ett stort intresse för, och kunskap om, reklam och marknadsföring. Och har du tidigare arbetat hos, eller med, en annonsör är det starkt meriterande. Vi ser gärna också att du har en bred kunskap om kommunikation och att du har en dokumenterad, eftergymnasial utbildning i kommunikation.

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt. Mejla ditt cv med en kort beskrivning om vem du är senast 28 februari 2017 till jobb@annons.se


Sveriges Annonsörer söker en webbredaktör 2017Webbredaktör

Du kommer att vara med och driva, samt utveckla vårt arbete med webbkommunikation. Du kommer att arbeta med frågor som spänner över hela vår verksamhet. Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst med många kontaktytor och ett stort eget ansvar. Du kommer att ingå i ett team om sex personer på avdelningen för marknad, event och utbildningar och rapporterar till marknadschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placerad på Sveriges Annonsörers kontor centralt i Stockholm, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar blir såväl dagliga uppdateringar på våra webbplatser som strategisk planering och utveckling – baserat på data och analys ¬– för att göra våra webbesökares upplevelser ännu bättre. Du kommer att delta i arbetet med organisationens kommunikativa utveckling och paketering av tjänster, samt övrigt förekommande uppgifter på en marknadsavdelning.

Vi söker dig…

som är prestigelös och självgående, samtidigt som du gillar lagspel. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, både på marknadsavdelningen och på andra avdelningar, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga och att du är serviceorienterad.
Du är en snabb och noggrann skribent med gott publicistiskt omdöme och gillar att hitta och producera innehåll i ett högt tempo. Sveriges Annonsörer är en snabbrörlig arbetsplats med högt i tak. För att trivas tror vi att du är en utåtriktad, nyfiken person som brinner för all typ av kommunikation.

Önskade färdigheter

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva för digitala plattformar och är duktig på att anpassa texter för webbformat. Du har troligen arbetat som webbredaktör eller liknande.

På Sveriges Annonsörer arbetar vi idag med Drupal och vi önskar att du har erfarenhet från detta, eller liknande CMS-verktyg. Vidare ser vi gärna att du har kompetens inom bildhantering och webbanalys. Du har ett stort intresse för, och kunskap om, reklam och marknadsföring. Har du tidigare arbetat hos, eller med, en annonsör är det starkt meriterande.

Vi ser gärna också att du har en bred kunskap om digital kommunikation som SEO, SEM, sociala medier, nyhetsbrev och liknande och att du har en dokumenterad, eftergymnasial utbildning i kommunikation.

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt. Mejla ditt cv med en kort beskrivning om vem du är senast 28 februari 2017 till jobb@annons.se


Frågor?

Har du frågor om någon av tjänsterna ovan är du välkommen att kontakta Sveriges Annonsörers marknadschef Ulf Hermansson Samell, på mail ulf@annons.se eller mobil 072-50 50 104


Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn också, så missar du inte några nyheter.


Spontanansökan

Sveriges Annonsörer växer ständigt och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med bra personer. Skriv några rader om dig själv, vad du gillar, är bra på och vad du gjort tidigare.

Maila oss


Till Om oss

Medarbetare

Är du nyfiken på vilka som arbetar på Sveriges Annonsörer? Vi är ett tjugotal glada medarbetare.

Alla medarbetare


Om Sveriges Annonsörer

På tre minuter får du veta allt du behöver om Sveriges Annonsörer. Kolla in filmen om världens största annonsörorganisation!

Om Sveriges Annonsörer