100-wattsvernissage

25
sep
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer & Sveriges Kommunikationsbyårer
  • Pris: Utan kostnad
  • Kategorier: 100-wattaren

Den 25 september är det dags att avslöja årets nominerade bidrag i 100-wattaren. I år anordnas vernissagen i samarbete med vår partner Jernhusen Media på Stockholms Centralstation.

Av de tävlande bidragen nomineras cirka 25-30 procent, som går vidare i tävlingen och har chans att vinna valörerna 50, 75 eller 100 watt i respektive kategori.

I år arrangerar vi vernissagen i samarbete med Jernhusen Media. På vernissagen, som inleds klockan 17:00, kommer alla nominerade case att presenteras och visas för branschen. Dessa bidrag representerar de bästa reklamcasen i Sverige, som genom kreativ höjd har uppnått bästa möjliga effekt det senaste året. Under hela dagen visas föredömliga exempel på bra reklam för alla passerande på Centralstationen.

Vernissagen bjuder, förutom på nomineringar, självklart också på något i glaset och en massa mingel med nya och gamla branschkollegor. Anmäl dig till nomineringsvernissagen nedan.

Alla vinnare i 100-wattaren presenteras och firas på 100-wattsgalan med en härlig middag och prisutdelning på Cirkus i Stockholm den 15 oktober.

Läs mer om galan här

Läs mer om 100-wattaren här

Fler event i Stockholm:

Föreläsning Sveriges Annonsörer: Presentation nya dataskyddsförordningen
Nya dataskyddsförordningen – så drabbas du
Seminarium | Stockholm

Sveriges Annonsörers jurist bjuder in till en repris av höstens fullbokade föreläsning, en introduktion till den nya dataskyddsförordningen. Det kommer att handla om implementeringen och praktiska konsekvenserna för dig som annonsör.

Sveriges Annonsörer: Kampen om kroppen – seminarium 2017
Kampen om kroppen: Schysst reklam, ja tack!
Seminarium | Stockholm

Välkommen till ett halvdagsseminarium om könsdiskriminerande och sexistisk reklam. Något som få vill ha i samhället, men hur får vi bort den? Vilka medel finns att tillgå och vilka är effektivast?

OBS!

Detta event är fullbokat.

Skicka gärna ett mail till info@annons.se om du vill ställa dig i kö.