100-wattsvernissage

25
sep
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer & Sveriges Kommunikationsbyårer
  • Pris: Utan kostnad
  • Kategorier: 100-wattaren

Den 25 september är det dags att avslöja årets nominerade bidrag i 100-wattaren. I år anordnas vernissagen i samarbete med vår partner Jernhusen Media på Stockholms Centralstation.

Av de tävlande bidragen nomineras cirka 25-30 procent, som går vidare i tävlingen och har chans att vinna valörerna 50, 75 eller 100 watt i respektive kategori.

I år arrangerar vi vernissagen i samarbete med Jernhusen Media. På vernissagen, som inleds klockan 17:00, kommer alla nominerade case att presenteras och visas för branschen. Dessa bidrag representerar de bästa reklamcasen i Sverige, som genom kreativ höjd har uppnått bästa möjliga effekt det senaste året. Under hela dagen visas föredömliga exempel på bra reklam för alla passerande på Centralstationen.

Vernissagen bjuder, förutom på nomineringar, självklart också på något i glaset och en massa mingel med nya och gamla branschkollegor. Anmäl dig till nomineringsvernissagen nedan.

Alla vinnare i 100-wattaren presenteras och firas på 100-wattsgalan med en härlig middag och prisutdelning på Cirkus i Stockholm den 15 oktober.

Läs mer om galan här

Läs mer om 100-wattaren här

Fler event i Stockholm:

Kampen om kidsen: Schysst reklam till barn och unga
Seminarium | Stockholm

Barn och unga möts ständigt av budskap av alla de slag och i allt fler kanaler och det är inte alltid så lätt att veta vad som är information och vad som är reklam när marknadsföringen till unga hittar nya former och gränserna mellan olika budskap suddas ut. Välkommen till ett halvdagsseminarium om schysst reklam till barn och unga.

Nätverket PR: Kris fast inte kaos 2016
Nätverket PR: Kris, men inte kaos
Nätverksträff | Stockholm

Sveriges Annonsörers nätverk PR bjuder in till höstens första träff och vi inleder med en träff om kriskommunikation tillsammans med medlemsföretaget Viking Line.

OBS!

Detta event är fullbokat.

Skicka gärna ett mail till info@annons.se om du vill ställa dig i kö.