Just nu.

Poddinar del 2

Nytt Poddinaravsnitt! Tre marknadsförings-experters tankar och exempel i coronatider

Hör kloka tankar och inspirerande exempel från Mats Rönne känd varumärkesexpert, Daniel Collin från reklambyrån Vinter och Anne Gro Gulla med erfarenhet från olika internationella marknadsförings- och varumärkesroller.

Läs mer
Poddinar

Agera snabbt – och tänka långsiktigt

Att fatta snabba, svåra beslut i en totalt främmande situation – utan att tappa fokus på strategi och långsiktighet – är marknadschefens nya vardag. I vårt poddinar berättade Michael Grimborg, Stina Liljekvist och Karl-Oskar Tjernström om sina utmaningar.

Läs mer
Sveriges Annonsörer utökar sin rådgivning med anledning av följder av Corona-spridningen.

Sveriges Annonsörer utökar rådgivning med anledning av Corona.

Genom ett samarbete med Advokatfirman Fylgia erhåller medlemmar mycket förmånlig rådgivning avseende frågor som rör krediter, betalningsdröjsmål, obeståndsfrågor, inställda betalningar och konkursfrågor.

Läs mer
För dig
För företaget
För branschen

Verktyg för ökad marknadsföringseffekt.

Se våra seminarium, event och utbildningar
Läs nyheter, blogg och Marknadsinsikter av Carin Fredlund
Läs om våra nätverk
Läs om vår rådgivning
Läs om reklamtävlingen 100-wattaren
Läs om våra tre Branschinitiativ

Ladda ner vår app:

Ladda ner för iPhone
Ladda ner på Google Play

Ansvarsfull och sund
marknadsföring som ger effekt.

För att stötta branschen och skapa bättre förutsättningar för att skapa kommunikation som ger effekt har driver Sveriges Annonsörer tre branschinitiativ: Effekt, Cross Media Measurement och Transparens & ansvar dessutom ger vår roll som intresseorganisation oss en unik möjlighet att påverka, då vi alltid står på våra medlemmars sida. Klicka dig vidare för att läsa om varje del nedan.

Läs om branschinitiativet Cross media measurement

Axplock av våra medlemmar.

Logo ABB
Logo AMF
Logo Axfood
Logo Barncancerfonden
Logo Clas Ohlson
Logo H&M
Logo IKEA
Logo Klarna
Logo Max
Logo P&G
Logo Scandic
Logo SEB

Sagt om oss.

”Som en större aktör i branschen vill vi supporta och driva initiativ som är bra för en sund miljö för alla marknadsförare. Att ha en central oberoende röst som Sveriges Annonsörer tycker vi är viktigt. Vill man ta del av kunskap och nätverka är Sveriges Annonsörer en given plats att vara på.” – Michael Grimborg, CMO Synsam

”Tack vare era seminarium känner jag mig inspirerad och klokare, så stort tack! Intressanta ämnen och duktiga föreläsare med massor av konkreta råd och tips. Älskar att ni har så bra kundcase, ni lyckas göra ganska tråkiga och jobbiga ämnen intressanta och förståeliga.”
Medlem, om våra seminarium

Vill du bolla något med oss?