Johannes Cullberg // Paradiset Johan Swahn // Sensorisk marknadsföring       Arvid Axland // Jakten på känslan   Lisa Lindström // Doberman Konrad Bergström // Zound Industries Marie Englesson // Atsoko Lina Söderqvist // Åhléns Joel Lundblad // McCann Ne

Inspiratörer #1 - 13

Sverige är världsledande när det gäller att producera kreativa kommunikatörer. På AdDay kommer vi att ge plats för de mest framgångsrika av dem, dels de som gör succé internationellt och dels de som skapar världsframgångar från hemmaplan.

Under dagen har du chansen att välja mellan 35 olika programpunkter och inspiratörer, på flera olika scener på Urban Deli, Sveavägen i Stockholm. Inspiratörerna presenteras löpande under våren.

#1 Johannes Cullberg // Paradiset
"Stockholms mest företagsamma 2016" siktar på att förbättra folkhälsan i Sverige och att utmana ICA, Coop och Hemköp.

#2 Johan Swahn // Sensorisk marknadsföring
Vi tolkar världen med våra sinnen. Som doktor i sensorisk marknadsföring och Creative Director på Diaz & Swahn vet han hur du förvandlar smak till business.             
        
#3 Arvid Axland // Jakten på känslan    
Kundupplevelsen är den viktigaste framgångsfaktorn för ett företag. Pools grundare delar med sig av hur du skapar meningsfulla upplevelser.    
 
#4 Lisa Lindström // Doberman
Hon är vd och delägare i en av Sveriges mest hyllade digitalbyråer, samtidigt utsedd till Stefan Löfvéns industrikansler. Hör Sveriges digitala drottning.
 
#5 Konrad Bergström // Zound Industries
Förra året knäckte Zound Industries miljardvallen i omsättning. Grundaren Konrad Bergström är övertygad om att framtiden stavas ljud.
 
#6 Marie Englesson // Atsoko
År 2012 startade hon sminkkedjan Atsoko i Afrika. Marie Englesson är svenskan som ska bli störst i skönhetsindustrin – i Tanzania. 
 
#7 Lina Söderqvist // Åhléns
Marknadschefen för Sveriges största varuhus vågar kommunicera budskap som tar ställning. Lina Söderqvist berättar om Åhléns värderingsdrivna kommunikation och varför det är viktigt att beröra.
 
#8 Joel Lundblad // McCann New York
Svenska kreativa talanger är internationell hårdvaluta. Med spännande uppdrag på McCann i New York skapar Joel Lundblad framtidens kommunikation.
 
#9 Livia Moore // Tink
I New York var hon med och byggde upp en världshajp. Tillbaka i Stockholm igen ska hon nu på Tink koppla ihop sparande med lust och passion.
 
#10 Åsa Sånemyr // Hope
Hope är ett av Sveriges internationellt mest erkända modevarumärken. Med vd:n Åsa Sånemyr utmanar bolaget könsnormen och ifrågasätter skillnaden mellan herr- och damkläder. 
 
#11 Anders Wahlquist // B-Reel
B-Reel kan vara Sveriges största reklamexportsuccé någonsin. Anders Wahlquist vet hur man bygger ett bolag som dessutom kammar hem Oscars.
 
#12 Ingela Jerat // NCC
Du kan visst vara ett business-to-business företag och nå ut via sociala media. Det har Ingela Jerat på NCC bevisat. 
 
#13 Silvia Ernhagen // Bris
Bris pratar med över 25 000 barn varje år och vill nå ännu fler. Nyligen lanserade de Brisbot, en digital chattrobot som gjort succé.
 

AdDay-pass

Den 15 mars släpps passen till AdDay 2017. Som medlem i Sveriges Annonsörer har du möjlighet att köpa ditt AdDay-pass först av alla och till riktigt fina priser. Och ju snabbare du är att köpa, desto billigare blir det!

Medlemspris

  • Köp senast den 19 april från 1 495 kronor*
  • Köp senast den 4 maj från 1 995 kronor*
  • Köp senast den 11 maj från 2 495 kronor*

Ordinarie pris

  • Icke medlem i Sveriges Annonsörer: 2 995 kronor*

*Pris exklusive moms, antalet pass är begränsat

Köp AdDay-pass


Om AdDay 2017

Den 11 maj arrangeras AdDay, som precis som tidigare år vänder sig till alla som arbetar med marknad och kommunikation. I år är dock allt annat nytt; Nytt koncept, nytt fokus och nytt namn. Föredragshållarna ersätts av inspiratörer och aktuella case kommer att väcka idéer och frågor och leda till diskussioner.

Redaktör för dagen är Ulf Skarin, mångårig ekonomijournalist och creative director för Veckans Affärer.


Till Kalendariet
 


HUVUDSPONSOR

SPP Huvudsponsor AdDay 2017


SPONSORER


Ipsos: Sponsor AdDay 2017


Inhouse: Sponsor AdDay 2017


Scream: Sponsor AdDay 2017


Bauer: Sponsor AdDay 2017


Tourn__Sponsor AdDay 2017


PRODUKTIONSPARTNERS

Cision: Sponsor AdDay 2017


  
 


MEDIEPARTNERS

SvD: Sponsor AdDay 2017