Nätverksträffar för alla

Under året arrangerar vi nätverksträffar, eller workshops för dig som arbetar inom ett visst område. Vi bjuder alltid in samtliga medlemmar till träffarna och du väljer själv när det är ett ämne som passar dig. Du anmäler dig via Kalendariet, precis som vanligt, att delta kostar dig inte någonting extra – nätverksträffarna är exklusiva för Sveriges Annonsörers medlemmar och ingår i medlemsavgiften.

Varje nätverksträff har sin egen inriktning, exempelvis employer branding, inhouse, digital marknadsföring, B2b, marknadsrätt eller effektfrågor. Vi arrangerar träffar efter era önskemål och behov.

Upplägget för nätverksträffarna ser ut ungefär som nedan:

  • Inför respektive nätverksträff arbetar vi fram en problemställning inom ett aktuellt ämnesområde (ca 20 min).
  • Deltagarna delas in i grupper om tre till fem personer och får ta sig an att lösa problemställningen tillsammans (cirka 20 till 30 min).
  • Möteshållaren lyfter sedan respektive grupps lösningar, varpå en diskussion vidtar och alla får möjlighet att ta del av varandras tankar och idéer (cirka 30 min).

Specifika nätverk

Förutom våra löpande träffar så arrangerar Sveriges Annonsörer två specifika nätverk, dels för dig som är medlemsambassadör för ditt företag, och dels för dig som för tillfället befinner dig mellan två arbeten. Läs mer om dessa två nätverk här nedan.

Nätverket Ambassadörerna vänder sig till dig som är medlemsambassadör för ditt företag, det vill säga du som är länken mellan Sveriges Annonsörer och dina kollegor som arbetar med kommunikation. Du ingår i ett nätverk med cirka 550 andra ambassadörer, där de flesta har en roll som marknadschef, kommunikationschef eller liknande. Som ambassadör är du vår länk in till marknads- och kommunikationsavdelningen på ditt företag, och genom nätverket har du möjlighet att inspireras och utbyta erfarenheter med andra ambassadörer

Nätverket MMA, Medlemmar Mellan Arbete vänder sig till dig som medarbetare på något av Sveriges Annonsörers medlemsföretag, som för tillfället befinner dig mellan uppdrag. Tanken är att tidigare medarbetare från företag som är medlemmar i Sveriges Annonsörer ska kunna behålla sina nätverk, uppdatera sig genom seminarier och dessutom fortlöpande få information från Sveriges Annonsörer. Nätverket startade i slutet av 2012 som en reaktion på att landets marknadsavdelningar gick mot tuffare tider och kommer att rulla vidare så länge det är av värde och nytta för medlemmarna.

Har du frågor om något av nätverken eller vill du gå med? Hör av dig till oss

 


Vad kostar det?

Att ingå i något av nätverken är exklusivt och kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Har du förslag på ämnen, områden eller gäster för en nätverksträff, tveka inte att kontakta oss på info@annons.se.


Till kalendariet

 

Vill du gå med i nätverket rund 2015

Nätverk

Är du medlem i Sveriges Annonsörer är du varmt välkommen att delta på våra löpande nätverksträffar! Det är exklusivt för dig som medlem och ingår i er medlemsavgift.

Håll koll i Kalendariet


Seminarier rund puff 2015

Vill du få mer inspiration?

Som medlem har du möjlighet att gå på alla seminarier och trendspaningar helt utan kostnad i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kolla in kalendariet!