• Välkommen till
    Sveriges Annonsörers
    blogg

    Varje vecka bloggar våra experter och gästbloggare. Du får tips, råd, inspiration och tankar om aktuella ämnen inom kommunikation och marknadsföring.

Sveriges Annonsörer

 

Vår vision är ett Sverige där alla förstår nyttan med reklam. Våra medlemsföretag och deras anställda är viktiga pusselbitar i det arbetet.

 

 

Som medlem i Sveriges Annonsörer får du expertrådgivning, utbildning, tillgång till exklusiva nätverksseminarier, omvärldskoll och du blir medlem i ett unikt kontaktnät. Som medlem är du också med i vår strävan och kamp mot ett bättre och mer trovärdigt annonsörklimat.

 

 

Sveriges Annonsörer tar debatten och vi duckar inte för obekväma diskussioner. Vi är din röst och vi slåss för dina villkor. Genom dialoger, diskussioner och förhandlingar med branschen, organisationer, remissvar, egenåtgärder, debattartiklar och uttalanden tillvaratar vi alltid våra medlemmars intressen på bästa sätt. Med våra 550 medlemmar har vi en unik förmåga att påverka beslutsfattare i Sverige. Vi är världens största annonsörorganisation och vi har muskler att skapa förändring.

 

 

Välkommen med på resan!

 

 

 

 

 

Läs mer om medlemskapet                              Bli medlem                               Läs om vår rådgivning                              Till  Sveriges Annonsörers hemsida