Ta hjälp av våra digitala experter för att optimera dina digitala satsningar

Den digitala rådgivningen innebär att du får träffa någon av våra digitala experter, Daniel Ekbladh Tommy Perlhamre eller Maria Wimnell, som ger dig och ditt företag råd om hur ni kan göra för att förbättra era möjligheter att maximera ROI i era digitala kanaler.

Rådgivningen innefattar en digital performance check som erbjuds dig som medlem helt utan kostnad. Inom den digitala rådgivningen finns det också möjlighet att genomföra en digital audit, få hjälp att ta fram en komplett digital strategi eller få löpande rådgivning som skräddarsys efter dina behov.


Tommy Perlhamre
Digital strateg som har arbetat med sökmotoroptimering och digital marknadsföring i över tio år. Har tillsammans med sitt team av medarbetare och specialister hjälpt många hundra bolag att driva kvalitativ trafik till sina webbplatser och få besökarna att bli till lönsamma kunder.Daniel Ekbladh
Har arbetat med digital affärsutveckling i över tio år. Daniel hjälper företag att prioritera, analysera och värdera deras marknadföringsinsatser för att skapa högsta möjliga ekonomiska avkastning. Han har ansvarat för att sätta digitala strategier för hundratalet större företag.Maria Wimnell
Maria har lång erfarenhet av marknadsföring både från kundsidan och byråsidan. Under de senare åren har det digitala kring dessa frågor varit i fokus. Maria har förutom digital marknadsföring även lång erfarenhet av sökmotoroptimering och e-handel.


Läs mer

Frågor om digital rådgivning?

Tommy Perlhamre
tommy.perlhamre@annons.se
0704-37 84 41

Daniel Ekbladh
daniel.ekbladh@annons.se
0703-85 64 64

Maria Wimnell
maria.wimnell@annons.se
0700-91 56 64