Nätverket Inhouse
Laddar Karta...
Datum/tid
2019/11/14 08:45-10:30
Plats
Sveriges Annonsörer, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm
Kategori

Den här nätverksträffen passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Vad funderar du över i ditt ditt dagliga arbete? Syftet med nätverket är att få erfarenhetsbyte och öka kompetensen kring marknadsföring Inhouse.
Ta med dig dina tankar och funderingar kring hur man går till väga och eventuella flaskhalsar att undvika. Här ges utrymme och möjlighet att diskutera med kollegor i branschen som jobbar med liknande arbetsuppgifter.

Vi kommer jobba i mindre grupper och diskutera frågeställningar och insikter kring hur man jobbar framgångsrikt marknadsföring inhouse.

Exempel på frågor som kan diskuteras i nätverket:

  • Hur kreativ kan man vara på en Inhouse?
  • Vilka roller behövs? Vilka kompetenser behövs?
  • Hur kombinerar man kreativitet med ekonomiska affärsmål? Hur bygger man internt förtroende? Skapar effekt?
  • Alla deltagare har möjlighet att ta med sig frågeställningar som man vill diskutera i gruppen.

Vi inleder med frukostmingel mellan 08.45-09.00.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med marknadskommunikation Inhouse. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Boka event

Eventet är inte bokningsbart.