Nätverket Juridik
Laddar Karta...
Datum/tid
2020/04/22 08:30-10:00
Plats
Sveriges Annonsörer, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm
Kategori

Den här nätverksträffen vänder sig till dig som jobbar som jurist på ett av våra medlemsföretag och vill dela med dig av dina erfarenheter inom marknadsjuridik till kollegor i branschen.

Nätverksträffen modereras av Sveriges Annonsörers jurister Tobias Eltell och Niklas Briselius. Vi inleder med frukost 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara.

På första träffen kommer vi fokusera dialogen på:

  • Influencermarknadsföring och gränsdragningen mellan yttrandefrihet och reklam med anledning av Kissie och Kenza domarna samt Bianca-ärendet.

Ta gärna med dig ämnen som du vill att vi ska ta upp på kommande nätverksträffar.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar som jurist och syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Boka event