Nätverket Mediemix
Laddar Karta...
Datum/tid
2020/09/17 08:30-10:00
Plats
Webinar/Digital träff, Stockholm
Kategori

Det här nätverket är för dig som jobbar med frågor om hur man får bäst effekt i ett digitalt medielandskap mixat med traditionella medier och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Dagens marknadsförare har en uppsjö av olika mediekanaler att välja mellan. Vilka medier ska man använda för att bygga varumärke och vilka ska man jobba med för taktisk marknadsföring och sist men inte minst vilken är den optimala mediemixen?

Mer information om innehåll kommer inom kort.

 

När denna kallelse läggs upp är alla våra träffar digitalt, nätverket börjar 8.30 och senast kl 10.00 är vi klara. Vi anpassar oss såklart efter Folkhälsomyndigheten och kan komma att öppna upp för fysiska event.

Välkommen!

Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med mediemix frågor. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer.

Anmäl dig här

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.