Sveriges Annonsörer är en arbetsplats med högt i tak, mycket humor och en härlig gemenskap. De flesta som arbetar på kontoret har varit här länge. Vi är snabbfotade och förbättringsorienterade, ständigt med våra gemensamma mål i fokus. Ibland händer det dock att någon hittar nya spännande utmaningar, eller så behöver vi förstärka med fler kollegor. Här hittar du information om aktuella tjänster.


Just nu söker vi en analytiker på deltid:
 

Nyheter, analys och poddar – drömjobbet finns hos oss.

Gillar du att hantera stora datamängder, älskar du siffror och analys samt är duktig på att skriva nyheter kring den data som du hanterar varje vecka - då har vi drömjobbet för dig.

Om tjänsten
Sveriges Annonsörer - som driver och äger KIA-index - behöver förstärkning då vi nyligen har lanserat populära Poddindex. Du kommer i huvudsak att arbeta med databashantering, och publicering av siffror. Du kommer även lägga upp nyheter kring statistik och förändringar varje vecka. Som analytiker kommer du att arbeta med att löpande publicera siffror och uppdatera informationen på båda sajterna. Du kommer även att ha en löpande kontakt med alla som publicerar sina siffror hos oss för att uppdatera deras profilsidor med logo, kontaktuppgifter och annonsformat.

I rollen som analytiker kommer du bland annat få göra följande arbetsuppgifter:
-    Hantera olika databaser
-    Importera och granska siffror
-    Publicera siffror och nyheter varje vecka
-    Kontinuerligt uppdatera profilsidor på hemsidan

Om dig
Vi söker en person som är van vid att hantera stora datamängder och har jobbat i olika databaser. Du har god kunskap om webbpublicering samt en bra blick för siffror då arbetet kommer att handla om att granska och analysera; validera och importera siffror innan dessa skall publiceras. Har du även jobbat med texter ser vi det som en fördel, men det är inget krav. Viktigt är också att du kan hålla deadlines då vi jobbar med satta datum då siffrorna skall publiceras. För oss är det en självklarhet att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. 

Du rapporterar till chefen för KIA-index. Tjänsten är 50 procent, deltid. 

Sveriges Annonsörer har idag 13 medarbetare. Vi har det högt i tak med nära till skratt varje dag.  

Frågor om tjänsten samt ansökningar mailas till peter.mackhe@annons.se Intervjuer sker löpande. 

Om Sveriges Annonsörer  
Sveriges Annonsörer har funnits sedan 1924 och är idag världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag. Våra medlemsföretag står för drygt hälften av de samlade reklam- och medieinvesteringarna i landet. Som intresseorganisation bidrar vi med att skapa bästa möjliga avkastning på medlemmarnas investeringar i reklam och media, samt får dem att arbeta mer effektivt och ansvarsfullt med sina varumärken. 

KIA-index är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser, med besöksstatistik över majoriteten av landets kommersiella sajter. På kiaindex.se publiceras statistik över unika webbläsare, antal besök och hur många sidvisningar sajterna haft, varje vecka. 

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn också, så missar du inte några nyheter.


Spontanansökan

Sveriges Annonsörer växer ständigt och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med bra personer. Skriv några rader om dig själv, vad du gillar, är bra på och vad du gjort tidigare.

Maila oss


Till Om oss

Medarbetare

Är du nyfiken på vilka som arbetar på Sveriges Annonsörer? Vi är ett tjugotal glada medarbetare.

Alla medarbetare


Om Sveriges Annonsörer

På tre minuter får du veta allt du behöver om Sveriges Annonsörer. Kolla in filmen om världens största annonsörorganisation!

Om Sveriges Annonsörer