Kom upp på en kaffe eller hyr konferensrum mitt i Stockholm City!

I våra lokaler finns rum för mellan 10 och 50 personer. Rummen hyrs ut per hel- och halvdag, och vi ser självklart till att att det dukas upp efter dina behov och önskemål.

Samtliga priser är exklusive moms. I priset ingår kaffe/te och småkakor. Dessutom erhålls gratis wi-fi. Utöver det kan vi ordna med frukt, smörgåsar och lättare lunch. Detta offereras separat.

Sagt om vår konferens:

"Det bästa med att hyra konferenslokal hos Sveriges Annonsörer är servicen och engagemanget hos de som jobbar där. Oavsett vad det gäller så ordnas allt. Det kan vara teknikstrul, tårtkalas för att någon fyller år eller anpassade tider. Allt går att lösa och inget känns besvärligt. Helt ovärderligt och fantastiskt härligt!!! Vi väljer alltid att komma tillbaka".
Malin Forstenius, Burger King

"Sveriges Annonsörer är ett fantastiskt, prisvärt konferensalternativ, mitt i city! Fräscha lokaler med bra utrustning. Vi upplever alltid ett mycket trevligt bemötande, med service och omsorg utöver det vanliga. Sveriges Annonsörer vet hur de får sin gäster att trivas och anpassar sig alltid efter våra önskemål. För oss är det ett självklart alternativ att återkomma".​
Jessica Hultgren, Folkspel

"Då vi har behov av att förlägga möten utanför våra egna lokaler väljer vi gärna att komma till Sveriges Annonsörer. Absolut excellent service och alltid ett glatt och personligt bemötande. Att de dessutom är flexibla och snabba på att hitta lösningar adderar bara till den positiva upplevelsen. Vi är alltid supernöjda när vi lämnar lokalerna efter en dags arbete".
Johanna Ragnartz, Håll Sverige Rent


Styrelserummet – Mazetti

Mazetti har plats för upp till 14 personer med konferensbordsdukning. Rummet är utrustat med en 75 tums widescreen-tv, Click Share och whitboardtavla.

Medlemspris: Heldag, 4 400 kronor, halvdag 3 000 kronor.


Lilla konferensrummet – Tulo

Tulo har plats för upp till 10 personer med bordsdukning och 20 personer med biosittning, och kan kombineras med det stora konferensrummet. Rummet är utrustat med 60 tums widecscreen-tv, Click Share och whiteboardtavla.

Medlemspris: Heldag, 3 000 kronor, halvdag 2300 kronor.


Stora konferensrummet – Stomatol

Stomatol har plats för upp till 20 personer vid bordsdukning och 30 personer vid biosittning, och kan kombineras med konferensrummet Tulo. Rummet är utrustat med projektor och vit duk, Click Share och whiteboardtavla.

Medlemspris: Heldag, 5 800 kronor, halvdag 4 400 kronor.


Seminarierummet – Tulo + Stomatol

Genom att hyra båda rummen, får ni plats för upp till 50 personer vid biosittning. Perfekt för seminarier!

Medlemspris: Heldag, 7 200 kronor, halvdag 5 100 kronor.


Tillbaka till Om Oss

 

Har du frågor eller vill boka lokal?

För att boka konferenslokal, kontakta Helene Karlsson, så hjälper hon dig. Du når henne på mail eller telefon 08 545 252 30.

Maila Helene


Vi finns mitt i Stockholm city!

Sveriges Annonsörer
Klara Östra Kyrkogata 2B
111 52 Stockholm

08-545 252 30
info@annons.se


Sveriges Annonsörer
Klara Östra Kyrkogata 2B
111 83 Stockholm
08-545 252 30
info@annons.se - See more at: http://www.annons.se/kontakt#sthash.EviyYxro.dpuf

Kontakta en medarbetare

Här hittar du information om, och kontaktuppgifter till alla som arbetar på Sveriges Annonsörer. Vi blir alltid glada att få ett mail eller telefonsamtal.

Alla medarbetare