Få bättre kontroll över dina medieköp med hjälp av en expert

Det finns nästan ett trettiotal mediebyråer som är medlemmar i Sveriges Mediebyråer. Dessutom finns ett antal som arbetar som mediebyråer utan att vara medlemmar där. Men en sak är säker: alla är inte bäst på allt! Ett väl fungerande mediebyråsamarbete kan vara helt avgörande mellan framgång eller misslyckande. En kompetent, engagerad och proaktiv mediebyråpartner är guld värd för dig som annonsör. Är du säker på att du har rätt mediebyrå? Hur ser ditt behov ut idag? I framtiden? Osäker?

Som medlem i Sveriges Annonsörer har du möjlighet att ta del hjälp av vår mediebyråvalsrådgivare Stefan Barholm. Rådgivningen innebär bland annat att du under 90 minuter får träffa Stefan, för en kostnadsfri mediebyråanalys av ditt befintliga mediebyråsamarbete. Målet är att övergripande gå igenom status för samarbetet med mediebyrån och kartlägga eventuella områden till förbättring.

I de fall att du och ditt företag har beslutat er för att välja ny mediebyrå, kan Stefan även hjälpa dig genomföra en mediebyråupphandling. Stefan kan även, via löpande medierådgivning, hjälpa dig som inte har någon mediebyrå med löpande stöd och råd kring dina medieköp, oavsett hur stora eller små de är.


Om Stefan Barholm

Stefan Barholm har 30 års erfarenhet av marknadsföring, ledarskap och medier. Han har erfarenhet från flera sidor av kommunikationsbranschen; såväl som annonsör som på den säljande sidan och den rådgivande konsultsidan. Under många år har Stefan även drivit olika typer av mediebyråer, bland annat som vd för mediebyrån Vizeum. Läs mer om Stefan på LinkedIn


Tillbaka till Experterna

Kontakta Stefan och boka in ett möte redan idag!

Stefan Barholm
Mediebyråvalsrådgivare
stefan.barholm@annons.se
0707 - 59 13 37