Nätverk

Nätverk

Sveriges Annonsörer nätverksbyggande är en av medlemskapets mest värdefulla pusselbitar. Genom större eller mindre nätverksträffar och möten utvecklas du som marknadsförare och du hjälper även dina kollegor i branschen att utvecklas.

Våra projektteam, kommittéer och task force-team arbetar tillsammans under kortare eller längre tid för att driva marknadsföringsfrågor och ta fram material som hjälper branschen och för den framåt. Vi har också mer rörliga och tillfälliga nätverk som t.ex. nätverket Employer Branding som träffas och lär av och delar med sig till varandra om sina roller och arbetsuppgifter. Dessa uppstår vid behov och drivs av personer i nätverket, faciliterade av personer från Sveriges Annonsörer.

Nätverk
Kommittéer
Task force
Projektteam

Seminarier

Våra seminarier är det perfekta snack-size-nätverket eftersom du hör en eller flera intressanta föreläsare och har möjlighet att nätverka både före och efter vid frukost eller lunchservering. Vi har seminarium i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Har du själv något intressant case du vill dela med dig av vid ett seminarium? Hör i så fall av dig till vår projektledare Ulrika Strallhofer.

Se våra seminarium, event och utbildningar
Gå till nyheter, blogg och Marknadsinsikter
Läs mer om vår rådgivning

Vill du bolla något med oss?