Om oss

Sveriges Annonsörer har funnits sedan 1924. Vi är den enda intresseorganisationen som är exklusiv för annonsörer/köpare av marknadskommunikation. Som en oberoende intresseorganisation är vi den enda som alltid står på din sida oavsett frågeställning – från interna branschärenden till opinionsbildning, lagstiftning och samhällsfrågor.

Ert medlemskap hos oss ger alla anställda på marknadsavdelningen tillgång till konkreta verktyg och en bred kunskapsbank.

I våra nätverk finns cirka 5000 branschkollegor som du kan utbyta kunskap med – ett förlängt marknadsteam helt enkelt. Våra verktyg stärker dig och dina kollegor i era roller, smidigt och lättillgängligt.

Vi är ert stöd för en ansvarsfull marknadsföring som ger effekt.

Effekt är vår huvudfråga, vi driver tre branschinitiativ som fokuserar på effekt för att säkerställa att vi ger branschen och dig som marknadsförare bra verktyg för att kunna skapa effektfull marknadsföring.

Ladda ner e-boken om vårt erbjudande

5 skäl att vara medlem

1. Ett unikt nätverk

Sveriges Annonsörer är en intresseorganisation för dig som annonsör. Det innebär att hos oss kan inte medier, byråer eller andra leverantörer och konsulter vara medlemmar. Vi representerar ingen enskild bransch, utan hos oss kan annonsörer från helt skilda branscher vara medlemmar. Som medlem innebär det att du har tillgång till ett unikt nätverk av annonsörer som alla befinner sig i en liknande arbetssituation, och många gånger har samma utmaningar, som du och dina kollegor.

Se alla våra medlemsföretag

2. Exklusiva seminarier och nätverksträffar

Under året arrangerar Sveriges Annonsörer närmare hundra seminarier, nätverksträffar och medlemsevent i Stockholm, Göteborg och Malmö i syfte att inspirera och skapa en arena för erfarenhetsutbyte och nätverk. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår kostnadsfritt i ert medlemskap.

Se vad som är på gång just nu.

3. Expertrådgivning, verktyg och företagsanpassad utbildning

Hos oss får du juridisk rådgivning helt kostnadsfritt som en del av ditt medlemskap. Du har även möjlighet att få experthjälp inom byråval och digital marknadsföring och fri tillgång till våra verktyg för ökad marknadsföringseffekt. Dessutom har ni genom våra rådgivare också chansen att gå en unikt företagsanpassad utbildning, bara för dig och dina kollegor.

Läs mer om vår rådgivning

Titta på våra verktyg

4. Koll på vad som händer i branschen

Undrar du vad som händer därute? Reklamsfären förändras ständigt och svämmar över av olika trendspaningar och buzzwords. Som medlem i Sveriges Annonsörer får du koll på det som händer, bland annat genom vårt digitala nyhetsbrev och vår blogg. Genom ett aktivt pr-arbete belyser och diskuterar vi reklamens plats och positiva påverkan på näringsliv, på individen och på samhället i stort.

Läs mer om vad vi gör för branschen

5. Medlemskap för alla

Ett medlemskap hos Sveriges Annonsörer är inte personligt. Alla som arbetar med reklam, marknadsföring och kommunikation på ditt företag kan ta del av utbudet – oavsett om ni är två personer eller tvåhundra. I vårt nätverk ingår såväl kommunikatörer och marknadskoordinatorer som kommunikationsdirektörer och marknadschefer.

Axplock av våra medlemmar

Logo ABB
Logo AMF
Logo Axfood
Logo Barncancerfonden
Logo Clas Ohlson
Logo H&M
Logo IKEA
Logo Klarna
Logo Max
Logo P&G
Logo Scandic
Logo SEB
Sveriges Annonsörers Verksamhetsberättelse 2018

Ladda gärna ner och läs Sveriges Annonsörers Verksamhetsberättelse 2018.