Sveriges Annonsörer på 3 minuter
 


Affärsidé

Vi hjälper våra medlemmar att arbeta effektivt och ansvarsfullt med varumärken, reklam och media.


Vision

Ett Sverige där alla förstår nyttan med reklam.

 

 

Effektiv reklam leder till ökad efterfrågan och därmed tillväxt för företag. Då kan fler arbetstillfällen skapas vilket genererar värde till samhället. Dessutom leder reklam till nya medier kan uppstå, vilket bidrar till demokratins utveckling.


Mission

Att vara marknadschefens bästa vän, genom att:


Medlemmar

Våra medlemmar består av Sveriges annonsörer, det vill säga i Sverige verksamma företag, organisationer och myndigheter som på olika sätt investerar i marknadskommunikation och som verkar inom och/eller riktar sig till den svenska marknaden.

Företag, organisationer eller myndigheter som har sin huvudsakliga näring från annonsintäkter (till exempel mediahus) eller är verksam som kommunikationskonsult (till exempel byråer och mediabyråer), inom området marknadsföring och reklam, kan inte vara medlemmar i Sveriges Annonsörer.

 

Idag har Sveriges Annonsörer har närmare 500 medlemsföretag med cirka 5 000 medarbetare som alla arbetar med reklam och marknadsföring. Tillsammans står våra medlemmar för runt hälften av landets årliga reklaminvesteringar, cirka 35 miljarder kronor.

Ett medlemskap är inte personligt, alla som arbetar med reklam, marknadsföring och kommunikation på ditt företag kan ta del av utbudet.


Organisation

Vi är idag nio heltidsanställda som gör vårt bästa för att göra din vardag som annonsör lite lättare. Kontakta oss gärna om du har synpunkter eller idéer kring hur vi kan utveckla vårt tjänsteutbud och vår service för att på bästa sätt möta dina och ditt företags behov.

 

 


 

 

Filer

Har du frågor?

Om du har frågor om vad som ingår i ert medlemskap kontakta oss gärna på mail eller telefon 08-545 252 30.

Maila oss


Vi finns mitt i Stockholm city!

Sveriges Annonsörer
Klara Östra Kyrkogata 2B
111 52 Stockholm

08-545 252 30
info@annons.se


Sveriges Annonsörer
Klara Östra Kyrkogata 2B
111 83 Stockholm
08-545 252 30
info@annons.se - See more at: http://www.annons.se/kontakt#sthash.EviyYxro.dpuf