– kom igång snabbt med vårt utvalda självservice-verktyg, Match2One
 


Enkelt att använda.
Full transparens.
Maximal effekt. 


Nu blir fler annonser smartare. Sveriges Annonsörer inleder samarbete med programmatic-verktyget Match2One. Tillsammans erbjuder vi en självservice programmatisk plattform för annonsörer. Plattformen bygger på AI och maskininlärning, vilket gör det lätt och säkert för annonsörer att skapa och handla annonser online.

Annonsplattformen hjälper dig att exponera din produkt till rätt målgrupp och vid rätt tidpunkt – utan att ständigt behöva justera dina kampanjer. Du skapar enkelt dina annonser och förbättrar automatiskt placeringarna av dina annonser med hjälp av smart data. Du syns på de största medierna och till bästa pris, tack vare Match2Ones algoritmer som gör jobbet åt dig. 

Varför Match2One?

  • Enkelt att använda
  • Fullt transparent rapportering och inga dolda eller minimunavgifter
  • Egna algoritmer byggda på marknadsledande maskininlärning
  • Bevisat starka resultat på svenska marknaden
  • Komplett verktyg med annonsskapande, rapportering samt dataanalys

Se Match2One demo
 


Special-deal
för medlemmar i Sveriges Annonsörer

Som medlem i Sveriges Annonsörer erbjuds du förmånliga rabatter och lägsta prisgaranti. Registrera dina uppgifter nedan för att lära dig mer. Match2One hjälper Sveriges Annonsörers medlemmar att sätta upp första kampanjen och att skapa nya högpresterande annonser utan extra kostnad.
 


Hur?

  • Med hjälp av algoritmer analyseras köpbeteende på er hemsida. Sedan visas endast annonser för personer som passar dessa köp-profiler, också kallade look-alike audiences.
  • Algoritmerna lär sig konstant under kampanjperioden, och levererar bättre och bättre resultat över tid.

Annonsbedrägeri och säker annonsmiljö

Verktygets egna algoritmer är byggda på machine learning och har även ett egenutvecklat verktyg som motverkar annonsbedrägerier. Verktyget analyserar avvikelser, samt stänger av misstänkta hemsidor och IP-adresser kontinuerligt. Verktyget säkerställer också att annonser inte syns bredvid stötande innehåll, med hjälp av tredjepartsverktyg. Vidare har Match2One en smart lösning för optimal retargeting, och som gör att om du köpt en produkt exponeras du inte för reklam för just den produkten efteråt.


Kontakta Peter och kom igång med programmatisk handel!

Om du vill veta mer om självservice-verktyget kontakta Peter Mackhé 0705-36 90 04

Hur har andra lyckats?


“Match2One’s plattform har hjälpt oss synas för målgrupper och hemsidor vi inte har synts i tidigare. Kampanjen har blivit en snackis i branschen! Mycket positiva resultat och feedback från målgruppen. Stödet från Match2One har varit enormt för att komma igång på ett bra sätt”

Marcus Blomqvist,
Epiroc (del av Atlas Copco Group)

 

Läs mer om självservice-verktyget Match2One.

Klicka här