Rådgivning

Som medlem i Sveriges Annonsörer är du aldrig ensam med dina utmaningar. Vi finns här som ditt bollplank, och bistår med råd och vägledning från några av branschens främsta experter inom marknadsjuridik, byråval och varumärke/effekt.

Utöver den rådgivning som ingår i ditt medlemskap erbjuder vi skräddarsydda upplägg och workshops i samarbete med externa konsulter.

Läs mer om juridisk rådgivning

Experthjälp inom reklam- och marknadsjuridik
– helt kostnadsfritt!

Juristernas främsta uppgift är att vara grundligt pålästa inom den specifika lagtext som berör marknadsföringsbranschen. Detta för att kunna vara effektivt bollplank för alla medlemmar. Sveriges Annonsörers juridiska rådgivningstjänst är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och kan rädda dig från kostsamma klavertramp.

Sveriges Annonsörer erbjuder juridisk rådgivning inom:

  • Marknadsföringslagen
  • Samarbetsavtal för byråtjänster mm.
  • Tryck- och yttrandefrihetsfrågor
  • Upphovsrätt och designskydd
Niklas Briselius och Tobias Eltell

Kontaktuppgifter:

Niklas Briselius
niklas.briselius@annons.se
0733-77 08 39
Ring Niklas

Tobias Eltell
tobias.eltell@annons.se
0766-29 12 90
Ring Tobias

Läs mer om byråvalsrådgivning

Få experthjälp av våra rådgivare när du vill vässa dina byråsamarbeten

Ett företags kommunikationsbehov är under ständig utveckling och förändring. Därför är det viktigt att kontinuerligt se över sin egen organisation för marknadskommunikationen och vilken byråstruktur man har, så att kund och byrå är anpassade till varandra efter de behov och utmaningar man har som organisation just nu.
Väl fungerande byråsamarbeten är nyckeln till att skapa en framgångsrik marknadsföring som ger effekt, t ex i form av ökade marknadsandelar, ökad betalningsvilja och större lönsamhet.

Våra exklusiva samarbetspartners Max Apéria, Gunilla Bergh och Christina Wihlner Lentell, erbjuder er vägledning kring byråstruktur, byråval och samarbetsutveckling.

Max Apéria

Kontaktuppgifter:

Max Apéria
max.aperia@annons.se
Mobil: 0707-96 07 74

Gunilla Bergh & Christina Wihlner Lentell
Maila Susanne på info@annons.se

Läs mer om effektrådgivning

Våra externa konsulter hjälper dig att få mer ut av din marknadsföring

Behovet av kunskap om hur företag kan få mer ut av sin marknadsföring ökar i takt med att marknadsinvesteringar ger allt sämre effekt.

Därför erbjuder vi workshops och skräddarsydd rådgivning inom effektområdet, i samarbete med experterna Mats Rönne och Fredrik Hallberg.

Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar dina specifika behov och utmaningar. Priset sätts i dialog mellan medlemsföretag och expert.

Målet är att du ska få kunskap och verktyg för att skapa effekt som bidrar till långsiktig lönsam tillväxt.

Mats Rönne och Fredrik Hallberg

För information och upplägg kontakta:

Maila Susanne på info@annons.se

Läs mer om våra event, seminarium och utbildningar
LÄs mer om våra nätverk