Stockholm

Nätverket Inhouse

Nätverksträff | Stockholm

Den här nätverksträffen passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

How to shape the future

Seminarium | Stockholm

Teknikens framfart har inte bara förändrat världen utan även konsumenterna har förändrats med den och ställer helt andra krav. 

Nätverket Digital Marknadsföring

Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med digital marknadsföring och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket B2B

Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation med ett B2B fokus och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

100-wattaren - Summit inspiration

Seminarium | Stockholm

De har klarat sig igenom nålsögat och blivit nominerade i 100-wattaren. Nu har du möjlighet att bli inspirerad av några utvalda case bland årets nomineringar som har uppnått grym effekt! 

Vad krävs för att bygga ett starkt varumärke på 2020-talet?

Seminarium | Stockholm

Flera olika studier visar på minskande lojalitet till varumärken samtidigt som spelplanen omvandlas i takt med konsumenternas förändrade livsstil, förväntningar och digitaliseringen. Detta ställer helt nya krav på marknadsförare för att lyckas med att bygga ett starkt varumärke. 

7 tips att försvara din marknadsbudget – så får du ledningen med dig

Seminarium | Stockholm

Så här i budgettider tänkte vi hjälpa dig få ett roligare jobb och mer pengar att jobba med. Nu ordnar vi höstens viktigaste seminarium. I alla fall för dig som vill få med dig ledningen på satsningar som ger långsiktig effekt för ert varumärke. Effekt- och kundupplevelseexperterna Mats Rönne och Arvid Axland ger dig inspiration och argument för att försvara och öka din budget. 

Sidor