Senaste nytt


All of Us

Hanna Riberdahl mentor hos All of Us

Mentorprogram för din karriär, någon som håller upp dörren. När All of Us nu startar upp ett mentorsprogram som matchar sökande med en coach är vår vd Hanna Riberdahl en av mentorerna.

Läs mer
Influencer guide

Se våra podinar om influencer samarbeten

I en ny podinarserie i fyra avsnitt djupdyker vi i influencer marketing tillsammans med experter och inbjudna gäster. Avsnitten bygger på innehållet i vår guide ”Marknadsförarens guide till influencer marketing” som helt och hållet utgår från marknadsförarens behov och utmaningar. 

Läs mer
Årsrapport Medietrender Sverige 2020

Årsrapport Medietrender Sverige 2020

Sverige har en lång tradition av transparens på mediemarknaden där de olika medieaktörernas siffror redovisas så att annonsörer och mediebyråer får tillgång till värdefull data. Problemet är att dessa siffror finns inlåsta i olika miljöer. Därför har vi på Sveriges Annonsörer sammanställt en del av de mediesiffror som finns tillgängliga i en samlad rapport.

Läs mer

Ny guide för medieaudit med fokus på TV

Sveriges Annonsörer har tagit fram en guide som stöd för att säkerställa att en audit av medieköp utförs på ett korrekt sätt,…

Läs mer
Michael Grimborg gästmentor på Slack

Michael Grimborg först ut som Månadens Gästmentor på Slack

I vårt stora nätverk av medlemmar har vi många duktiga och erfarna marknadsförare. Nu lanserar vi Månadens Gästmentor på vårt nya medlemsforum på Slack där några av dem kommer dela med sig av sina erfarenheter, inspirera och svara på dina frågor och utmaningar.

Läs mer
Slack + Sveriges Annonsörer = sant

Slack + Sveriges Annonsörer = sant

I Sveriges Annonsörers digitala medlemsforum på Slack får du tillgång till vårt fantastiska nätverk av duktiga marknadsförare. I vårt Slackforum kan du utbyta erfarenheter, samarbeta, ge feedback, diskutera samt nätverka med andra medlemmar och våra experter.

Läs mer
Hanna Riberdahl

Bli en tryggare köpare av influencersamarbeten

Influencer marketing är större än någonsin, och investeringarna kommer sannolikt fortsätta öka. Omvärldens intresse tycks också ha nått en ny nivå. Att ämnet väcker känslor, engagemang och genererar rubriker – långt utanför vår egen bransch – ser vi bevis för så gott som dagligen.

Läs mer
Carin Fredlund

”Jag gör allt det där som marknadsförare inte hinner själva”

Carin Fredlund har inte bara stenkoll på den senaste forskningen och de mest framgångsrika kampanjerna. Med Marknadsinsikter, som går ut månadsvis till…

Läs mer
100-wattaren 2020

Här är reklamen som fungerar – alla vinnarna i 100-wattaren 2020

Under onsdagen den 10 februari korades vinnarna i 100-wattaren 2020 när galan för första gången livestreamades. Mest prisade annonsör blev Apotek Hjärtat medan Åkestam Holst NoA blev byrån som kammade hem flest watt. Totalt delades 25 priser ut i valörerna 100-, 75- och 50-watt.

Läs mer
Gry Forssell

Dags att utse vinnarna i 100-wattaren 2020

Den 10 februari presenteras vinnarna i årets upplaga av 100-wattaren – tävlingen som belönar marknadsföring som ger effekt. Galan, som i år leds av Gry Forssell, kommer att livestreamas, vilket innebär att tävlingen för första gången öppnar upp för en bredare publik.

Läs mer
Månadens case – Volvo

Nyhet! Månadens case i Marknadsinsikter

2021 börjar med en utveckling av vårt fördjupande verktyg Marknadsinsikter. En gång i månaden publiceras vi nu nya intressanta och utvecklande artiklar med kurerat innehåll från vår skribent Carin Fredlund. Nyhet för i år är Månadens case där Carin fördjupar sig i ett intressant case varje månad.

Läs mer
Varmt välkommen Actic, ny medlem i Sveriges Annonsörer!

Varmt välkommen Actic, ny medlem i Sveriges Annonsörer!

Vi vill bidra till arbetet för ärlig, hållbar och mätbar kommunikation som Sveriges Annonsörer driver framåt. Men jag ser också medlemskapet som ett bra sätt för mig och mitt team att få inspiration och stöd att utvecklas som marknadsförare. Jag har positiv erfarenhet av Sveriges Annonsörer genom tidigare arbetsplatser, så för mig var det ett enkelt beslut.

Läs mer
Till toppen