Sveriges Annonsörer söker en CRM- och kontorsadministratör

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda?

Om tjänsten

Vi söker en person som arbetar halvtid med fokus på att stötta organisationen med administrativa uppgifter samt ha en kontinuerlig dialog med våra medlemmar. Medlemmarna är hjärtat i vår verksamhet och vårt CRM-system behöver dagligen uppdateras vilket är din främsta arbetsuppgift.

Förutom att administrera vårt CRM-system bistår du även vid våra event, seminarier och utbildningar. Ser till att lokalerna är iordningställda och tar emot deltagare mm. Du håller koll på vår infomail och ser till att det dagliga på kontoret fungerar. Du hämtar post och beställer kontorsmaterial. Du är bra på att kommunicera med människor och gör det snabbt och enkelt via olika kanaler som mail, telefon och i personliga möten.

Du rapporterar till VD men jobbar dagligen tillsammans med medlems- och eventansvariga. Tjänsten är en deltidstjänst på 50 procent. Vi ser gärna att du börjar den 1 april 2020.

Om dig

Du behöver vara självgående och ha god datorvana. Erfarenhet från någon form av CRM-system/arbete är meriterande. Office-paketet kan du också. Du trivs i att snabbt sätta dig in i nya arbetssituationer och är strukturerad och noggrann. Som person har du god kommunikationsförmåga och är duktig på att samarbeta. Du är en problemlösare som lätt kan identifiera och hitta lösningar.

Som person är du genuint intresserad av människor och våra medlemmar i synnerhet. Du kontaktar dem gärna för att få uppdaterad information. Du är effektiv och klarar att ha många bollar i luften. För oss är det en självklarhet att du är serviceinriktad och alltid sätter medlemmen i fokus. Du är bra på att kommunicera med andra, både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Då vi är en liten organisation värdesätter vi din personlighet högt.

Om Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer har funnits sedan 1924. Vi har cirka 500 medlemsföretag och närmare 5000 personer i vårt nätverk. Våra medlemsföretag står för drygt hälften av de samlade reklam- och medieinvesteringarna i Sverige. Som intresseorganisation bidrar vi med att skapa bästa möjliga avkastning på medlemmarnas investeringar i reklam och media och vi stöttar dem i deras effektarbete och att arbeta ansvarsfullt med sina varumärken. Under 2019 har vi sett över vårt medlemserbjudande och ser 2020 som starten på Sveriges Annonsörer 2.0.

Vi har idag 9 anställda. Här är det högt i tak med nära till skratt varje dag. Hos oss får du en trygg anställning med marknadsmässig lön och bra förmåner. Vi sitter centralt i trevliga lokaler på Klara Östra Kyrkogata 2b. Läs gärna mer på www.annons.se.

Kontakt

Frågor om tjänsten samt ansökningar mailas till anna.eklund@annons.se. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum så ansök idag!