Sveriges Annonsörer

Trendstudie: 2020 Global Marketing Trends

Seminarium | Stockholm

Under 2019 har Deloitte genomfört en global studie där sju nyckeltrender inom marknadsföring identifierades. Trender som de flesta företag kommer behöva fokusera på framåt för att stärka sitt varumärke samt utveckla och effektivisera sin marknadsföring.

100-wattaren - Summit inspiration

Seminarium | Stockholm

De har klarat sig igenom nålsögat och blivit nominerade i 100-wattaren. Nu har du möjlighet att bli inspirerad av några utvalda case bland årets 96 nomineringar som har uppnått grym effekt! 

Vad krävs för att bygga ett starkt varumärke på 2020-talet?

Seminarium | Stockholm

Flera olika studier visar på minskande lojalitet till varumärken samtidigt som spelplanen omvandlas i takt med konsumenternas förändrade livsstil, förväntningar och digitaliseringen. Detta ställer helt nya krav på marknadsförare för att lyckas med att bygga ett starkt varumärke. 

7 tips att försvara din marknadsbudget – så får du ledningen med dig

Seminarium | Stockholm

Så här i budgettider tänkte vi hjälpa dig få ett roligare jobb och mer pengar att jobba med. Nu ordnar vi höstens viktigaste seminarium. I alla fall för dig som vill få med dig ledningen på satsningar som ger långsiktig effekt för ert varumärke. Effekt- och kundupplevelseexperterna Mats Rönne och Arvid Axland ger dig inspiration och argument för att försvara och öka din budget. 

Du, ditt team och era robotkollegor

Seminarium | Stockholm

Framtidens ledande bolag använder data och artificiell intelligens för att växa snabbare än konkurrensen genom noggrant designade ‘flywheel effects’. Den här sessionen är din guide till automatisering av marknadsavdelningen och vad du bör göra först och snart.

Sidor