Best of 100-wattaren 2018 – lär dig av vinnarna

29
jan
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 08:00 - 10:00
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: Hos Bannerflow på Sankt Eriksgatan 46C 1trp i Stockholm
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer i samarbete med Bannerflow
  • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer

Kampanjerna som vinner i 100-wattaren har uppenbara kvaliteter som gör att de är bättre än andra. Men vad är det som gör att dessa kampanjer vinner – och framför allt, hur kan du dra nytta av lärdomarna från vinnarna?

Välkommen till årets första seminarium i Stockholm, tisdag 29 januari. Vi börjar året med att inspirera till stordåd. Mats Rönne, en av de ursprungliga initiativtagarna till 100-wattaren har tittat på de vinnande bidragen i 2018-års tävling och gör en genomgång av vilka egenskaper som gör att de som vann var årets vinnare. Kom, lyssna och inspireras!

Dessutom kommer du att få höra mer om TBA (mer information om case kommer)


Om Seminariet

Det här seminariet gör vi ihop med vår 100-wattspartner Bannerflow, vi inleder med frukostmingel klockan 08:00. Seminariet börjar 08:30 och slutar senast 10:00. Seminariet är hos Bannerflow på Sankt Eriksgatan 46C, 1 trappa (portkod 0146) i Stockholm.


Om 100-wattaren

Reklamtävlingen 100-wattaren har funnits sedan 1990 och belönar kommunikation som fungerar. Här kan du läsa mer om 100-wattaren och 2018-års vinnare.


Om föreläsarna

Mats Rönne, mätexpert Sveriges Annonsörer

Mats Rönne

Mats har närmare 30 års erfarenhet av varumärken och marknadsföring. Han har bland bland annat varit varumärkeschef på Ericsson och Electrolux, marknadschef på Skanska och Readly samt haft olika strateg- och chefsroller på byråsidan. Han var med och grundade 100-wattaren och har även hunnit med att vara ordförande i Sveriges Annonsörers styrelse och rådgivare i effektfrågor för Sveriges Annonsörers medlemmar.

Talare från case (mer information kommer)


Anmälningsvillkor

Seminariet arrangeras exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall faktureras 400 kronor exklusive moms. Du kan avanmäla dig genom att maila till info@annons.se.


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på dem som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.