Göteborg: Hur utvecklar man ett givande byrå- och kundsamarbete?

21
nov
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 08:30 - 10:00
  • Ort: Göteborg
  • Lokal: Smarteyes huvudkontor Östra Hamngatan 37 plan 4
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer i samarbete med KOMM och Regi
  • Pris: Exklusivt och utan extra kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer och KOMM

Samarbetet mellan kund och byrå är både viktigt och värdefullt, men ibland både svårt och kostsamt.

Sveriges Annonsörer har tillsammans med analysföretaget Regi tittat på de senaste fem årens Årets Byrå-undersökningar och hittat nyckelfaktorerna till ett gott och framgångsrikt samarbete. Vi har summerat de kriterier som har återkommit och förstärkts genom åren, hur fallgroparna, utmaningarna och förväntningarna har förändrats. Kom och lyssna och diskutera - vi har tips och råd om hur ett samarbete kan utvecklas och förbättras.

Pia Grahn, VD på Regi går igenom hur olika kriterier i samarbetet mellan kund och byrå har utvecklats de senaste åren. Efter det så ger Sveriges Annonsörers byråvalsrådgivare Max Apéria sin syn på siffrorna i Regis genomgång och ställer frågor till den namnkunniga panelen. Tillsammans kommer vi att ha en spännande diskussion och ge en hel del tankar på hur man skapar ett givande samarbete mellan kund och byrå, vilket är förutsättningen och grogrunden för en framgångsrik kommunikation. 

Vi har summerat de kriterier som har återkommit och förstärkts genom åren, hur fallgroparna, utmaningarna och förväntningarna har förändrats. Kom och lyssna och diskutera- vi har tips och råd om hur ett samarbete kan utvecklas och förbättras.

Välkommen!


Om Föreläsarna

Max Apéria - Dagens moderator samt rådgivare på Sveriges Annonsörer

Paneldiskussion med Thomas Kusoffsky, VD Smarteyes och Melina Aristiadou, styrelseledamot i KOMM och VD på Uncle Unicorn.

Pia Grahn - VD på Regi


Om Seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel 08:30. Seminariet börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:00.


Anmälningsvillkor


Seminariet arrangeras exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer och KOMM. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall faktureras 400 kronor exklusive moms. Du kan avanmäla dig genom att maila till info@annons.se

 

Till kalendariet


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på dem som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.