Göteborg: Sveriges Annonsörer 2.0 - information och dialog kring vår nya strategi framåt

26
nov
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 08:30 - 10:30
  • Ort: Göteborg
  • Lokal: tba
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Exklusivt och utan extra kostnad för Sveriges Annonsörers medlemmar

Varmt välkomna till en informationsträff om Sveriges Annonsörer 2.0. Vi har under senaste halvåret jobbat fram en ny strategi för Sveriges Annonsörer framåt och nu är vi redo att berätta om den. 

Vi har under senaste halvåret jobbat fram en ny strategi för Sveriges Annonsörer framåt. Grundläggande i strategiarbetet har varit att verkligen på djupet förstå våra medlemmars behov samt kartlägga vår omvärld för att på detta sätt skapa ett ännu bättre värde för våra medlemmar och tydligare fokus på vilka områden som är viktigast. Dessutom har vi sett att vi har en del att utveckla när det gäller våra medlemstjänster och hur vi tillhandahåller dessa både fysiskt och digitalt. 

Nu är vi redo att berätta om det nya Sveriges annonsörer framåt. Vi kommer berätta om

  • De viktigaste insikterna
  • Vårt nya fokus 
  • Hur våra medlemstjänster kommer utvecklas både på kort och lång sikt

Och vi vill gärna ha er, våra medlemmars, feedback på de vägval vi har gjort.  Det är viktigt för oss då vi ju driver dessa frågor för och med våra medlemmar. Så kom och lyssna och delta i dialogen. Vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen få berätta om allt nytt som vi planerar framöver och få era kloka inspel på detta.


Om oss

Hanna Riberdahl, Vd

Camilla Nilsson, Medlems- och lojalitetsansvarig


Om Informationsträffen

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Frukost serveras från 08:30. Informationsträffen börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:30. Välkomna!


Anmälningsvillkor

Informationsträffen är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en "no-show"-avgift på 300 kronor ex. moms. Du avanmäler dig genom att maila till info@annons.se​


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.