Growth Hacking - bli nästa generations marknadsförare

24
sep
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms
  • Kategorier: Marknadsföring

Smakprov på Growth Tribe Academy som rullat ut sin verksamhet i Skandinavien. Högintensiv, experimentbaserad och konkret pedagogik för att utvecklas till nästa generations marknadsförare.

Peter Ingman, co-founder Growth Tribe Sweden bjuder på en timmes utbildning i vad Growth Hacking är, varför det är intressant och hur du kan få bättre effekt av ert marknadskommunikativa arbete genom att tänka och arbeta annorlunda. Ni får med er ett par konkreta nästa steg att börja med, tips på verktyg att använda direkt samt en process som hela organisationen kan förstå och applicera.

Ni kommer också få höra hur företag som Telenor, TUI, Amazon och Tesla arbetar med Growth Hacking.


Vi går igenom vår datadrivna process som ger er en bra struktur att arbeta efter Growth Hacking-principer

  • Hur ni kan sätta upp en Marknads- och Säljtratt med bättre överblick om vad som behövs för att konvertera till kund. Gå från MQL till SQL till Kund
  • Hur du skapar webbsidor/landningssidor som konverterar bättre än i dagsläget
  • Hur du hittar rätt målgrupp och gör personas utifrån data
  • Hur du kan lista ut var dina kunder finns idag och hur du kan nå dem bättre

Se den här videon av Growth Tribe om vikten av vidareutbildning.


Om Föreläsaren

Peter Ingman är en väl- och erkänd kommunikationsspecialist och serieentreprenör. Han har startat och hjälpt många start-ups och scale-ups med tillväxt och affärsutveckling. Peter är medgrundare av och driver Growth Tribe i Sverige där han innehar rollen Chief Growth Officer (CGO), samt är grundare av SaaSbolaget Zenia (Content Marketing) och är investerare i media- och martech. Som inspiratör och mentor arbetar Peter med att förändra synen på modern marknadsföring till en som är mer datadriven och där det taktiska arbetet sker gradvis genom många små experiment snarare än som återkommande kampanjer. Peter grundade även Mynewsdesk som han sålde, och lämnade 2015.


Om Seminariet


Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel 08:45. Seminariet börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:00.


Anmälningsvillkor


Seminariet arrangeras exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall faktureras 300 kronor exklusive moms. Du kan avanmäla dig genom att maila till info@annons.se


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Fler event i Stockholm:

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Leda förändring genom ett kommunikativt ledarskap
Seminarium | Stockholm

Marknads- och kommunikationschefer uppger att en av deras största utmaningar är att leda i en omvärld präglad av snabba förändringar. Förändringar innebär möjligheter, men hur kan du som ledare agera för att dra nytta av dessa och involvera medarbetarna för att nå ett högt engagemang?

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.