Hör hur AI Albert sparar pengar åt Telenor B2B

18
okt
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms

Telenor har sparat in miljonbelopp på medieköp. Hör marknadschef Ellinor Axell berätta om hur de inom B2B fick hjälp av AI-verktyget Albert att köpa digital media. 

Ellinor kommer prata om hur Telenor gick från att köpa media av mediebyrå, till att insourca alla medieköp och använda AI-verktyget Albert som nu köper all digital media. Hör om denna förändringsresa, vad de har gjort, hur det är att leda i förändring samt vad som har gått bra och vad som har gått mindre bra.

- "Det bästa med Albert är att han maxar våra digitala medieköp, både resultat- och kostnadsmässigt" säger Ellinor

Det här kommer du få med dig under seminariet: 

  • Att det finns alternativ att köpa media
  • Att det finns väldigt moderna verktyg som kan optimera medieköpen på en helt annan nivå än vad man kan göra som människa
  • Att det finns sätt att se hur man kan optimera alla kanaler idag som vi inte trodde var möjligt för bara några få år sedan

Om Föreläsaren

Ellinor Axell - Head of Sales and Marketing, B2B

Ellinor har mångårig erfarenhet inom marknadsföring, CRM och digital så som fysisk försäljning och hon har drivit ett flertal förändringsarbeten med fokus på digitala transformationer. För ca två år sedan började hon på Telenor och har sedan dess drivit den digitala transformationen och sammanfogat sälj- och marknadsorganisationen. 


Om Seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel 08:30. Seminariet börjar klockan 08:45 och slutar senast 10:15.


Anmälningsvillkor

Seminariet är exklusivt för annonsörer och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms per person. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en "no-show"-avgift på 300 kronor ex. moms. Icke medlemmar debiteras full deltagaravgift (995 kr). Du avanmäler dig genom att maila till info@annons.se 


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Fler event i Stockholm:

Nomineringsmingel 100-wattaren 2019
Seminarium | Stockholm

Välkommen till nomineringsmingel hos Bauer Media där de nominerade bidragen i 100-wattaren 2019 avslöjas.

Medlemserbjudande: Hållbarhetsseminarium om hållbara transporter och resor
Seminarium | Stockholm

Ett inspirerande frukostseminarium med TELL US om företag som väljer att kommunicera hållbarhet. Temat för morgonens seminarium är hållbara transporter och resor.  Som medlem i Sveriges Annonsörer får du 20% rabatt på anmälningsavgiften, anmäl dig via länken nedan.

Nätverket B2B
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation med ett B2B fokus och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket Digital Marknadsföring
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med digital marknadsföring och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.