How to shape the future

12
nov
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms

Teknikens framfart har inte bara förändrat världen utan även konsumenterna har förändrats med den och ställer helt andra krav. 

Mottagaren börjar få en önskan om att tjäna pengar och vilja se sig själv; se mig, följ mig! Fokus förskjuts undan för undan och konkurrensen börjar nu bli knivskarp. Det krävs nu att media och kommunikationsbranschen gör en makeover, ännu mer …
 
Ida P låter er följa med i sin omvärlds- och konsekvensanalys och belyser de utmaningar varumärken står inför idag men hon ger också konkreta tips och inspiration till helt nya kommunikations – och affärsmodeller. Exempel på att börja lösa utmaningarna är att kommunicera mer holistiskt (360°), med ett djupt budskap som svarar på frågan – varför? En annan viktig ingrediens för att nå framtidens konsument är att börja bygga digitala ekosystem med fokus på att skapa nätverkseffekter. 
 
Hon tar upp konkreta case ifrån hennes tidigare erfarenheter, till exempel Barncancerfonden och hon visar även delar av det The Ida P Group håller på att bygga just nu.
  • Ett nytt perspektiv på Marknadsavdelningens/kommunikationsavdelningens roll
  • Nya förslag på kommunikations – och affärsmodeller som löser utmaningarna
  • Inspiration ifrån riktiga case som går i linje med kommunikationsmodellen ​

Om Föreläsaren

Åsa Ida Persson, The Ida P Group: Ida P har sedan 2006 arbetat med multinationella bolag. Bland kunderna finns Coca-Cola, P&G, Norwegian, Barncancerfonden, Bredbandsbolaget, Hemköp, Pressbyrån, teleoperatören 3 m fl. Hon är van vid att arbeta på såväl lokal som global nivå. Hennes expertis är kommunikation, affärsutveckling samt att bygga 360°- koncept.


Om Seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med frukostmingel 08:45. Seminariet börjar klockan 09:00 och slutar senast 10:00.


Anmälningsvillkor

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms per person. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en "no-show"-avgift på 300 kronor ex. moms. Icke medlemmar debiteras full deltagaravgift (995 kr). Du avanmäler dig genom att maila till info@annons.se​


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

 

Fler event i Stockholm:

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Leda förändring genom ett kommunikativt ledarskap
Seminarium | Stockholm

Marknads- och kommunikationschefer uppger att en av deras största utmaningar är att leda i en omvärld präglad av snabba förändringar. Förändringar innebär möjligheter, men hur kan du som ledare agera för att dra nytta av dessa och involvera medarbetarna för att nå ett högt engagemang?

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.