Malmö: Bli bättre på att optimera din digitala annonsering

28
aug
 • Typ: Utbildning
 • Datum:
 • Tid: 13:00 - 16:00
 • Ort: Malmö
 • Lokal: tba
 • Arrangör: Sveriges Annonsörer
 • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer
 • Kategorier: Digitalt

Om du vill få ännu bättre koll på hela värdekedjan i din digitala annonsering och få en bättre förståelse i alla delar ska du boka upp dig på vår spaning och utbildning om hur allt fungerar.


Vill du få bättre koll på hur prissättningen i digital annonsering fungerar? Och har du full koll på hur många av dina annonser som har visats och hur stor del av dem som faktiskt synts? 

Det är lätt att bli utsatt för annonsbedrägeri, därför är det viktigt att känna till smarta sätt att undvika att en del av dina annonsinvesteringar försvinner och att dina annonser visas på olämpliga ställen. 

Mäter du effekten all digital annonsering på ett transparent sätt? Allt går att mäta och optimera för att få bättre effekt. Alla vill konvertera och går då ofta ifrån att annonsera i räckviddsmedier – men fungerar det verkligen att konvertera utan räckvidd?

Under utbildingen går vi igenom vår internationellt prisbelönta ”Guide för digital annonsering” som beskriver den digitala annonseringen i sex viktiga delar:

 • Pris
 • Mätbarhet
 • Räckvidd
 • Viewability
 • Brand Safety
 • Ad Fraud 


Utbildningen leds av medlemmarna i Expertteam Mediekvalité som fördjupar sig i guiden och förklarar vidare hur alla delar fungerar.

För att vi ska ha ett bra diskussionsforum har vi ett begränsat antal platser, 30 stycken, så skynda dig att boka en plats redan idag om du vill säkra en plats.


Kort om Expertteam Mediekvalité

Expertteam Mediekvalité är en handplockad grupp personer från annonsörer, medier, mediebyråer samt medieforskare och marknadsundersökare som arbetar med att förbättra annonseringen genom att belysa hur det fungerar så att vi lyfter kompetensnivån för alla parter och skapar en samsyn. Det första som teamet har arbetat med under 2018 var att ta fram vår ”Guide för digital annonsering” som enkelt och tydligt förklarar den digitala annonseringen. Vi kommer under 2019 fördjupa oss ännu mer i nya spännande områden. Läs mer om Experteam Mediekvalité

 

Föreläsare i Malmö

Mats Selling, Bomero 

Peter Mackhé, Sveriges Annonsörer


Anmälningsvillkor

Utbildningen arrangeras exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall faktureras 400 kronor exklusive moms. Du kan avanmäla dig genom att maila till info@annons.se
 

Till kalendariet


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Fler event i Malmö:

Malmö: Sluka marknadsandelar med Sharkonomics
Seminarium | Malmö

Hajar är inte bara naturens mest fruktade rovdjur, de är också strategiska och effektiva, egenskaper som kan vara till nytta även i affärslivet. Välkommen till ett seminarium med författaren och bloggaren Stefan Engeseth. Stefan föreläser utifrån sin senaste bok Sharkonomics, som visar hur företag, genom att ta lärdom av hajars beteenden, kan lyckas ta marknadsandelar av konkurrenter.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på dem som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.