Malmö: Kulturskolan - att skapa en urstark, välmående och högpresterande kultur

06
nov
 • Typ: Seminarium
 • Datum:
 • Tid: 11:30 - 13:30
 • Ort: Malmö
 • Lokal: Mercedes-Benz huvudkontor Dockgatan 1 Malmö
 • Arrangör: Sveriges Annonsörer
 • Pris: Exklusivt och utan extra kostnad för Sveriges Annonsörers medlemmar.

Forskning visar att organisationer med engagerade anställda har mindre sjukfrånvaro, presterar bättre, når sina mål i högre grad, har större kundnöjdhet och är i snitt 22 procent mer lönsamma än sina likvärdiga konkurrenter. Det finns en mängd framgångsfaktorer som skiljer organisationer med ett högt engagemang från andra.

I ett modernt arbetsliv ser behoven och kraven annorlunda ut än vad det traditionellt har gjort, i det moderna arbetslivet skapar vi resultat tillsammans i mycket högre grad än förut. Det ställer ökade krav på, men ger även massor av möjligheter, för både ledningsgrupp, chefer och medarbetare. Vi påverkar och påverkas i väldigt hög grad av varandra i det moderna arbetslivet, något det är dags att ta tag i på allvar.

Genom de senaste decenniernas massiva forskning vet vi vad det är som skapar motivation och prestation, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer. Med världens mest etablerade arbetspsykologiforskning i världen i ryggen tar vi oss an era framtida utmaningar gällande att skapa en urstark kultur på ett lättsamt, involverande och konkret sätt.

Det här får du  med dig från seminariet:

 • Kunskap om våra psykologiska behov och vilka faktorer som måste finnas på plats i organisationen för att skapa engagemang och motivation. 
 • Varför meningsfullhet är så mycket viktigare än ekonomiska incitament
 • Vikten av att förkasta sanningar och att våga misslyckas
 • Varför upplevd trygghet är en så viktig faktor i jakten på goda prestationer
 • Världens bästa värdegrund

Om Föreläsaren

Johan Book har femton års yrkeserfarenhet av ledningskommunikation, ledarutveckling och framgångsrika strategigenomföranden. Han är osunt besatt i arbetspsykologiforskning och hjälper organisationer att utveckla bland annat sina team, sin kommunikation, sitt ledarskap och förändringsförmåga. Han är certifierad förändringsledare och driver numera det nationella initiativet och rörelsen ”Hej Engagemang” som har som mål att skapa ett mer engagerat och välmående Sverige. 

Läs mer: www.hejengagemang.se


Om seminariet


Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med en lättare lunch 11:30. Seminariet börjar klockan 12:00 och slutar senast 13:30. 

Träffen är på Mercedes-Benz huvudkontor i Västra Hamnen, Malmö.


Anmälningsvillkor

Seminariet arrangeras exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall faktureras 400 kronor exklusive moms. Du kan avanmäla dig genom att maila till info@annons.se.

De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter


Till kalendariet

 

Fler event i Malmö:

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.