Malmö: Trendspaning inom sponsring, CSR, influencers och entertainment

25
sep
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 11:30 - 13:30
  • Ort: Malmö
  • Lokal: Radisson Blu Hotel Östergatan 10 i Malmö

Tango Brand Alliance har under året besökt internationella varumärkeskonferenser i Chicago, Bryssel och Oslo och ger en sammanfattning om aktuella trender inom s.k. Brand Alliances inom sponsring, CSR, entertainment, influencers m.m.

Bland punkterna vi berör märks dagens unga målgrupper (Gen Z), utvecklade samarbeten inom entertainment, hur den klassiska sponsringen glider över mot strategiska affärsbeslut, samt hur CSR och samhällsengagemang fortfarande ligger högt på företagens agendor. Vi ser exempel från t ex Budweiser, Airbnb, Burger King, Rabobank, Telia Norge, OBOS och NFL.

 

  • Varför ska du sluta se på sponsring som bidrag och gåvor?
  • Gen Z och Alpha Kids – de målgrupper du måste prata med på 2020-talet
  • Upplevelser och relevant innehåll är nödvändigt för att få målgruppernas intresse

Om Föreläsaren

Anders Lindén, VD på Tango Brand Alliance AB
Anders har arbetat över 25 år med sponsring, CSR och närliggande kommunikationsformer. Idag driver han byrån Tango som är en strategisk resurs till både företag och rättighetsinnehavare vilka vill skapa lönsamma samarbeten. Bland uppdragen finns sponsringsstrategier, konceptutformning, avtal och juridik, projektledning, samt utbildningar och workshops.


Om Seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med lättare lunch 11:30. Seminariet börjar klockan 12:00 och slutar senast 13:30.


Anmälningsvillkor

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms per person. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en "no-show"-avgift på 300 kronor ex. moms. Icke medlemmar debiteras full deltagaravgift (995 kr). Du avanmäler dig genom att maila till info@annons.se


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Fler event i Malmö:

Malmö: Vad krävs för att bygga ett starkt varumärke på 2020-talet?
Seminarium | Malmö

Flera olika studier visar på minskande lojalitet till varumärken samtidigt som spelplanen omvandlas i takt med konsumenternas förändrade livsstil, förväntningar och digitaliseringen. Detta ställer helt nya krav på marknadsförare för att lyckas med att bygga ett starkt varumärke. 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.