Malmö: Vad krävs för att bygga ett starkt varumärke på 2020-talet?

05
nov
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 11:30 - 13:30
  • Ort: Malmö
  • Lokal: Sankt Gertrud Konferens (lokal Clara Bager) på Östergatan 7 B i Malmö
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms.

Flera olika studier visar på minskande lojalitet till varumärken samtidigt som spelplanen omvandlas i takt med konsumenternas förändrade livsstil, förväntningar och digitaliseringen. Detta ställer helt nya krav på marknadsförare för att lyckas med att bygga ett starkt varumärke. 

Marketing Clinic, som är ett nordiskt konsultbolag med lång och gedigen erfarenhet av insiktsdriven varumärkesutveckling utifrån både ett strategiskt och implementeringsperspektiv, delar med sig av sina kunskaper och tankar om framtiden.   

  • Hur påverkar omvärldens förändringar spelplanen
  • Hur skapar man grundförutsättningarna för ett lyckosamt varumärkesarbete
  • Från mål till strategi och implementering – hur säkerställer man hela kedjan

Om Föreläsarna

Katarina Jerndahl är VD på Marketing Clinic och har lång erfarenhet av varumärkesbyggande från FMCG bolag som Unilever och L’Oréal samt som Global varumärkeschef på Electrolux.


Om Seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Vi inleder med lättare lunch 11:30 på Sankt Gertrud Konferens på Östergatan 7 B i Malmö. Seminariet börjar klockan 12:00 och slutar senast 13:30. Välkomna!


Anmälningsvillkor

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms per person. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en "no-show"-avgift på 300 kronor ex. moms. Icke medlemmar debiteras full deltagaravgift (995 kr). Du avanmäler dig genom att maila till info@annons.se​


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

 

 

 

Fler event i Malmö:

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.