Medlemserbjudande: Hållbarhetsseminarium om hållbara transporter och resor

24
okt
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 08:00 - 10:00
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: GT30 på Grev Turegatan 30 i Stockholm

Ett inspirerande frukostseminarium med TELL US om företag som väljer att kommunicera hållbarhet. Temat för morgonens seminarium är hållbara transporter och resor.  Som medlem i Sveriges Annonsörer får du 20% rabatt på anmälningsavgiften, anmäl dig via länken nedan.

Det finns en gemensam nämnare för världens idag mest framgångsrika, hållbara företag. Hos vart och ett av dessa bolag har det funnits en ledare med en djup övertygelse om att förverkliga sin idé om ansvarsfullt företagande till varje pris. Som haft modet att förändra, ständigt beredd att ta kalkylerade risker och stå upp mot aktieägarnas krav på kvartalsvinster. Kryddad med en rebellisk personlighet.

Seminariet arrangeras av Tell US  i samarbete med Sveriges Annonsörer och som medlem får du 20% rabatt på biljettpriset, 235 kr/biljett (ord pris 295 kr/biljett), använd koden SVANSKöp dina rabatterade biljetter här eller via länk nedan. 

Talare:

Lottie Knutson är utbildad journalist och inledde sin yrkesbana på SvD. Hon har en lång och unik erfarenhet av resebranschen, från Fritidsresegruppen och SAS. Lottie har också hunnit med att vara konsult på JKL och Bates. Som expert på kommunikation och krishantering har det gett henne styrelseplatser i bl a H&M, Stena Line, Cloetta och Swedavia. I sin yrkesroll växlar hon idag mellan journalistik, moderator, föreläsare och reseexpert på TV4. Lottie kommer bl a att prata om hur reseföretagen vårdar och utvecklar sina varumärken samt kommunicerar mot sina målgrupper i tider av klimathot. Och ge sin framtidssyn på hur nästa generations resande kommer att förändras i spåren av Greta.

Stefan Ytterborn är tävlingsmänniskan som inledde sin yrkesbana med att sälja persienner till arkitekter och importera designade möbler. 1996 lanserade IKEA designserien PS, ett helt nytt affärskoncept initierat av Stefan, med hjälp av svenska designers. Efter att ha drivit guldäggsbelönade designföretaget Ytterborn & Fuentes grundade han den svenska framgångssagan POC (skid- och cykelhjälmar) 2004. Och nu har Stefan gett sig in på sin nästa stora resa, Cake, som helt kommer att förändra vår syn på motorcykeln. Från en bullrig, avgasspridande leksak för män, till en ljudlös, avgasfri elmotorcykel för alla.

Konrad Bergström är pappa till Zound Industries. Sedan starten 2008 har bolaget sålt miljontals hörlurar, från färgglada Urbanears till hörlurar i skinn eller guld för ”stilmedvetna damer” under varumärket Molami. Under åren har Konrad lanserat ett 30-tal varumärken, med betydelsen av design som en gemensam nämnare. För Konrad är vatten den länk som binder allt samman, som kan förvandlas från vatten, till ånga, till is. Inget liv skulle existera utan vatten. Under 2018 sålde Konrad sina andelar i Zound Industries för en rejäl slant och sjösatte X Shore med en vision om att bli hela världens och folkets elbåt, inspirerad av Tesla.

Jim Hofverberg är kommunikationschef på flygbolaget BRA och har under närmare 20 år arbetat med PR och kommunikation i rese- och flygbranschen. Han har också varit nordisk hållbarhetsansvarig för TUI, där han initierade arbetet med miljöcertifiering av såväl flygbolag som hotell. Jim har även varit kommunikationsansvarig för välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag. Under de två senaste åren hos BRA, har kommunikationsarbetet bedrivits under ett näst intill kompakt motstånd mot flyg, från journalister, media, politiker, influencers och den allmänna opinionen.

Fler talare tillkommer.

 

När du går på seminariet får du också den kritikerrosade boken Ekologik – 100 enkla sätt att leva hållbart av Johan Tell (värde 150 kr). Och en energirik frukost.


Om Seminariet

När: 24 oktober 2019, 08:00-10:00 (frukostmingel 08:00-08:15)

Var: GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm  

Som medlem i Sveriges Annonsörer får du 20% rabatt på seminariet, använd koden SVANS vid anmälan. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller!

OBS! Anmälan kan endast göras via nedan länk.

 

Läs mer och köp biljetter här

 


 

Fler event i Stockholm:

Nomineringsmingel 100-wattaren 2019
Seminarium | Stockholm

Välkommen till nomineringsmingel hos Bauer Media där de nominerade bidragen i 100-wattaren 2019 avslöjas.

Nätverket B2B
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation med ett B2B fokus och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket Digital Marknadsföring
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med digital marknadsföring och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

100-wattaren - Summit inspiration
Seminarium | Stockholm

De har klarat sig igenom nålsögat och blivit nominerade i 100-wattaren. Nu har du möjlighet att bli inspirerad av några utvalda case bland årets nomineringar som har uppnått grym effekt! 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.