Nätverk Employer Branding

25
jun
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer
  • Kategorier: Marknad Varumärken

Den här träffen är för dig som jobbar med Employer Branding och vill dela med dig av dina erfarenheter med kollegor i branschen. 

Ta med dig dina funderingar eller insikter kring hur man jobbar framgångsrikt med Employer Branding. Skicka in två frågeställningar som du vill att vi ska lyfta upp under mötet. Skicka in dina frågor i förväg här, senast den 23/6 vill vi ha dina frågeställningar.

  • Workshop i mindre grupper - diskuterar de frågeställningar som alla har skickat in
  • Dagen avslutas med redovisning

Vi bjuder på frukost under mötet. 

Välkommen!


Om nätverksträffen


Träffen är för dig som arbetar med Employer Branding. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter.  Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Vi bjuder på frukost under träffen. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. 

 

 

 

Fler event i Stockholm:

How to wake a sleeping dinosaur: case O'Learys
How to wake up a sleeping dinosaur: case O´Learys
Seminarium | Stockholm

2016 tappade O´Learys i försäljning och det blev en tuff period för företaget. Efter en stor målgruppsundersökning togs ett strategiskt beslut om att skapa en förändring i den grafiska profilen. Hör O´Learys CMO berätta hur man väcker liv i en "dinosaurie". 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på dem som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.