Nätverk Employer Branding

25
jun
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer
  • Kategorier: Varumärken

Den här träffen är för dig som jobbar med Employer Branding och vill dela med dig av dina erfarenheter med kollegor i branschen. 

Ta med dig dina funderingar eller insikter kring hur man jobbar framgångsrikt med Employer Branding. Skicka in två frågeställningar som du vill att vi ska lyfta upp under mötet. Skicka in dina frågor i förväg här, senast den 23/6 vill vi ha dina frågeställningar.

  • Workshop i mindre grupper - diskuterar de frågeställningar som alla har skickat in
  • Dagen avslutas med redovisning

Vi bjuder på frukost under mötet. 

Välkommen!


Om nätverksträffen


Träffen är för dig som arbetar med Employer Branding. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter.  Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Vi bjuder på frukost under träffen. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. 

 

 

 

Fler event i Stockholm:

Growth Hacking - bli nästa generations marknadsförare
Seminarium | Stockholm

Smakprov på Growth Tribe Academy som rullat ut sin verksamhet i Skandinavien. Högintensiv, experimentbaserad och konkret pedagogik för att utvecklas till nästa generations marknadsförare.

Nätverk Employer Branding
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är för dig som jobbar med Employer Branding och vill dela med dig av dina erfarenheter med kollegor i branschen.

Vad krävs för att bygga ett starkt varumärke på 2020-talet?
Seminarium | Stockholm

Flera olika studier visar på minskande lojalitet till varumärken samtidigt som spelplanen omvandlas i takt med konsumenternas förändrade livsstil, förväntningar och digitaliseringen. Detta ställer helt nya krav på marknadsförare för att lyckas med att bygga ett starkt varumärke. 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.