Nätverk Employer Branding

02
okt

Den här träffen är för dig som jobbar med Employer Branding och vill dela med dig av dina erfarenheter med kollegor i branschen.

Vad funderar du över i ditt ditt dagliga arbete? Hur tar man Employer Branding till nästa nivå? Ta med dig dina funderingar eller insikter kring hur man jobbar framgångsrikt med Employer Branding. 

Under den här träffen kommer vi jobba i mindre grupper och diskutera aktuella frågeställningar som tex:  

  • Hur blir kultur och värderingar en del av varumärket?
  • Hur får man ägendeskap i frågan?
  • Hur får man med sig ledning och övrig organisation i Employer Branding arbetet 

Vi inleder med frukostmingel mellan 08.45-09.00.

Välkommen!


Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med Employer Branding. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter.  Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. 

Fler event i Stockholm:

Growth Hacking - bli nästa generations marknadsförare
Seminarium | Stockholm

Smakprov på Growth Tribe Academy som rullat ut sin verksamhet i Skandinavien. Högintensiv, experimentbaserad och konkret pedagogik för att utvecklas till nästa generations marknadsförare.

Vad krävs för att bygga ett starkt varumärke på 2020-talet?
Seminarium | Stockholm

Flera olika studier visar på minskande lojalitet till varumärken samtidigt som spelplanen omvandlas i takt med konsumenternas förändrade livsstil, förväntningar och digitaliseringen. Detta ställer helt nya krav på marknadsförare för att lyckas med att bygga ett starkt varumärke. 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.