Nätverket Inhouse

14
nov
  • Typ: Nätverksträff
  • Datum:
  • Tid: 08:45 - 10:30
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: Sveriges Annonsörer Klara Östra Kyrkogata 2B
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer
  • Kategorier: Inhouse

Den här nätverksträffen passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Vad funderar du över i ditt ditt dagliga arbete? Syftet med nätverket är att få erfarenhetsbyte och öka kompetensen kring marknadsföring Inhouse.
Ta med dig dina tankar och funderingar kring hur man går till väga och eventuella flaskhalsar att undvika. Här ges utrymme och möjlighet att diskutera med kollegor i branschen som jobbar med liknande arbetsuppgifter.

Vi kommer jobba i mindre grupper och diskutera frågeställningar och insikter kring hur man jobbar framgångsrikt marknadsföring inhouse.

Expempel på frågor som kan diskuteras i nätverket: 

-Hur kreativ kan man vara på en Inhouse?
-Vilka roller behövs? Vilka kompetenser behövs?
-Hur kombinerar man kreativitet med ekonomiska affärsmål? Hur bygger man internt förtroende? Skapar effekt?

Alla deltagare har möjlighet att ta med sig frågeställningar som man vill diskutera i gruppen.

Vi inleder med frukostmingel mellan 08.45-09.00.

Välkommen!


Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med marknadskommunikation Inhouse. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter.  Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Om du har funderingar är du välkommen att kontakta oss här. Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. 

 

Fler event i Stockholm:

Trendstudie: 2020 Global Marketing Trends
Seminarium | Stockholm

Under 2019 har Deloitte genomfört en global studie där sju nyckeltrender inom marknadsföring identifierades. Trender som de flesta företag kommer behöva fokusera på framåt för att stärka sitt varumärke samt utveckla och effektivisera sin marknadsföring.

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.