Nätverksträff: Med friska tag slipper du en helt sjuk arbetsvardag!

13
jan
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer

Välkommen till en inspirerande träff med Sveriges Annonsörers alla professionella nätverk. Denna gång välkomnar vi deltagare från samtliga nätverk till träffen som gästas av folkhälsomagister Fredrik Grythberg. Vi tar fasta på hälsa och mindfulness och får veta mer om hur det kan skapa mer effektiva arbetsplatser.

Ett snabbare tempo, ett ökat informationsflöde och en känsla av mindre tid, gör att vi behöver ta hand om vår hälsa mer för bättre närvaro, mer lugn och mindre stress. Organisationer har nya utmaningar med den digitala mobila arbetsplatsen och behöver arbeta mer aktivt med vissa faktorer för bättre välbefinnande än förr.

Missa inte denna utbildande inspirationsföreläsning med Fredrik Grythberg, där du får konkreta råd kring hur du kan leva ett enklare liv, och också vad du som chef ska fokusera på för att få friskare, gladare och mer effektiva medarbetare!

Under träffen diskuterar vi följande frågeställningar:

  • Vad är nyckeln till ett framgångsrikt arbetsmiljöarbete inom hälsa?
  • Vilka är de viktigaste livsstilsfaktorerna för individ och organisation?
  • Varför är medias fokus på stress och psykisk ohälsa värdelöst för vår hälsa? Lär er av misstaget.
  • Vad kan du konkret göra, redan idag, för att få ett liv med mindre stress och mer harmoni?

Fredriks filosofi är ”insight, simplicity and action”; vilket också präglar hans föreläsningar.


Om träffen

Vi börjar med fika och mingel från klockan 08:30, träffen börjar 09:00 och slutar senast 10:30.

Träffen vänder sig deltagare i något av Sveriges Annonsörers professionella nätverk.  gå på träffen är kostnadsfritt, om du får förhinder att komma måste du meddela detta senast 24 timmar innan träffen för att undvika en no-showavgift på 400 kronor, exklusive moms.


Fredrik GrythbergOm Fredrik Grythberg

Fredrik har en Medicine magister i Folkhälsa från Karolinska Institutet. Han har över tio års erfarenhet av hälsoarbete bland annat som PT och hälsoutvecklare inom företagshälsovård och driver sedan några år eget företag och coachar individer och organisationer till en hälsosammare och enklare vardag.

Läs mer om Fredrik på junao.se, lyssna på två podavsnitt eller läs hans artiklar på LinkedIn


Desiree Blomberg medlemsrelationer Sveriges AnnonsörerHar du frågor om nätverken?

Har du frågor om nätverken, eller om du vill tipsa om idéer för ämnen eller gäster till kommande träffar så är du varmt välkommen att kontakta Desiree Blomberg på e-post desiree.blomberg@annons.se


Tillbaka till kalendariet

Fler event i Stockholm:

Trendstudie: 2020 Global Marketing Trends
Seminarium | Stockholm

Under 2019 har Deloitte genomfört en global studie där sju nyckeltrender inom marknadsföring identifierades. Trender som de flesta företag kommer behöva fokusera på framåt för att stärka sitt varumärke samt utveckla och effektivisera sin marknadsföring.

Nätverket Inhouse
Nätverksträff | Stockholm

Den här nätverksträffen passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.