Nomineringsmingel 100-wattaren 2017

12
okt
  • Typ: Mingel
  • Datum:
  • Tid: 08:30 - 10:00
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: Bauer Media Gjörwellsgatan 30

Välkommen till nomineringsmingel hos Bauer Media där de nominerade bidragen i 100-wattaren 2017 avslöjas.

I samarbete med Bauer Media bjuder vi in till ett frukostmingel för presentation av årets nominerade bidrag i 100-wattaren. Ta del av nomineringarna först av alla och det mitt i en aktiv och inspirerande radiomiljö. Hör radioprofilerna Gry, Anders och Praktikant-Malin från Mix Megapol bjuda in just dig till nomineringsminglet.

På plats får du träffa årets jurygrupper och respektive ordförande som presenterar de nominerade bidragen i varje kategori. Läs mer om de 60 utvalda jurymedlemmarna som jobbat intensivt med att nominera "the best of the best" på 100-wattarens hemsida.

Välkommen!


Om 100-wattaren

100-wattaren är reklamtävlingen som belönar kommunikation som fungerar, det vill säga reklam som gett bevisad effekt genom hög kreativitet. Reklamens syfte ska vara väl definierat och resultatet mätt. För att kvalificera till 100-wattaren måste de tävlande visa att deras kommunikation har gjort skillnad.

 

Till kalendariet

Fler event i Stockholm:

Best of 100-wattaren 2018 – lär dig av vinnarna
Seminarium | Stockholm

Kampanjerna som vinner i 100-wattaren har uppenbara kvaliteter som gör att de är bättre än andra. Men vad är det som gör att dessa kampanjer vinner – och framför allt, hur kan du dra nytta av lärdomarna från vinnarna?

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på dem som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.