Nomineringsmingel 100-wattaren 2018

23
okt
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 08:30 - 10:00
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: Bauer Media Gjörwellsgatan 30 i Stockholm

Välkommen till nomineringsmingel hos Bauer Media där de nominerade bidragen i 100-wattaren 2018 avslöjas.

I samarbete med Bauer Media bjuder vi in till ett frukostmingel för presentation av årets nominerade bidrag i 100-wattaren. Ta del av nomineringarna först av alla och det mitt i en aktiv och inspirerande radiomiljö. Hör radioprofilerna Gry, Malin och Hans från Mix Megapol bjuda in just dig till nomineringsminglet här

På plats får du träffa årets jurygrupper och respektive ordförande som presenterar de nominerade bidragen i varje kategori. Läs mer om de 60 utvalda jurymedlemmarna som jobbat intensivt med att nominera "the best of the best" på 100-wattarens hemsida.

Anmälan till nomineringsminglet gör du på denna sida. 

 

Vill du även besöka NRJ, Mix Megapol eller Rockklassiker?

I samband med årets nomineringsmingel den 23/10 har du möjlighet att även besöka en radiokanal mellan 8.15-8.30. Vi har lyckats få ett fåtal platser till NRJ, Mix Megapol och Rockklassiker. Ta chansen att se hur det går till bakom mikrofonen. Begränsat antal platser och principen först till kvarn gäller ... Besök hos radiokanal är fullbokat!

 

Välkommen!


Om nomineringsminglet

Vi inleder med frukostmingel 08.30 och kl 09.00 börjar vi presentera de nominerade bidragen till årets 100-wattaren. 


Om 100-wattaren

100-wattaren är reklamtävlingen som belönar kommunikation som fungerar, det vill säga reklam som gett bevisad effekt genom hög kreativitet. Reklamens syfte ska vara väl definierat och resultatet mätt. För att kvalificera till 100-wattaren måste de tävlande visa att deras kommunikation har gjort skillnad.

Till 100-wattarens hemsida


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Fler event i Stockholm:

How to wake a sleeping dinosaur: case O'Learys
How to wake up a sleeping dinosaur: case O´Learys
Seminarium | Stockholm

2016 tappade O´Learys i försäljning och det blev en tuff period för företaget. Efter en stor målgruppsundersökning togs ett strategiskt beslut om att skapa en förändring i den grafiska profilen. Hör O´Learys CMO berätta hur man väcker liv i en "dinosaurie". 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på dem som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.