Nomineringsmingel 100-wattaren 2019

23
okt
  • Typ: Seminarium
  • Datum:
  • Tid: 08:30 - 10:00
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: Bauer Media på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm

Välkommen till nomineringsmingel hos Bauer Media där de nominerade bidragen i 100-wattaren 2019 avslöjas.

I samarbete med Bauer Media bjuder vi in till ett frukostmingel för presentation av årets nominerade bidrag i 100-wattaren. Ta del av nomineringarna först av alla och det mitt i en aktiv och inspirerande radiomiljö.

Adam Alsing, Klara Doktorow och Messiah Hallberg från "NRJ morgon med Adam Alsing" hälsar dig välkommen:


Om nomineringsminglet

Vi inleder med frukostmingel 08:30 och kl 09:00 börjar vi presentera de nominerade bidragen till årets 100-wattaren. Nomineringsminglet är öppet för dig som arbetar med kommunikation.

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller! Om du behöver avboka din plats ber vi dig kontakta oss på info@annons.se

Välkommen!


Om 100-wattaren

100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer och i år är det 30:e gången som tävlingen går av stapeln. 100-wattaren är reklamtävlingen som belönar kommunikation som fungerar, det vill säga reklam som gett bevisad effekt genom hög kreativitet. Reklamens syfte ska vara väl definierat och resultatet mätt. För att kvalificera till 100-wattaren måste de tävlande visa att deras kommunikation har gjort skillnad.

Till 100-wattarens hemsida


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Fler event i Stockholm:

Medlemserbjudande: Hållbarhetsseminarium om hållbara transporter och resor
Seminarium | Stockholm

Ett inspirerande frukostseminarium med TELL US om företag som väljer att kommunicera hållbarhet. Temat för morgonens seminarium är hållbara transporter och resor.  Som medlem i Sveriges Annonsörer får du 20% rabatt på anmälningsavgiften, anmäl dig via länken nedan.

Nätverket B2B
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation med ett B2B fokus och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket Digital Marknadsföring
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med digital marknadsföring och vill dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

100-wattaren - Summit inspiration
Seminarium | Stockholm

De har klarat sig igenom nålsögat och blivit nominerade i 100-wattaren. Nu har du möjlighet att bli inspirerad av några utvalda case bland årets nomineringar som har uppnått grym effekt! 

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.