Sveriges Annonsörers vårmingel och årsmöte 2019

23
maj
  • Typ: Årsmöte
  • Datum:
  • Tid: 16:00 - 18:00
  • Ort: Stockholm
  • Lokal: Sveriges Annonsörer Klara Östra Kyrkogata 2B
  • Arrangör: Sveriges Annonsörer
  • Pris: Exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer bjuder in till årsmöte och efterföljande vårmingel. Kom och träffa och lyssna till vår nya vd Hanna Riberdahl.

Missa inte möjligheten att som medlem göra din röst hörd. Under eftermiddagen har du chansen att vara med och påverka framtiden för organisationen, ställa dina frågor och träffa medarbetare, ledning och styrelse. Du har även möjlighet att höra vår nya vd Hanna Riberdahls tankar om framtiden. 

Vi avrundar eftermiddagen med ett vårmingel där vi bjuder på enklare tilltugg, dryck och härligt mingel med våra vänner.  

Välkommen!


Program

16.00-16.15   Vd Hanna Riberdahls tankar om framtid och insiktsarbete.

16.15-16.45   Årsmöte (endast Sveriges Annonsörers medlemmar, lokal: Stomatol)

16.45-17.00   Konstituerande styrelsemöte (endast Sveriges Annonsörers styrelse, lokal: Mazetti)

16.45-18.00   Mingel med branschkollegor

Årsmötets agenda:


Ladda ner Sveriges Annonsörers Verksamhetsberättelse 2018

 

Plats

Sveriges Annonsörer, Klara Östra Kyrkogata 2B, Stockholm


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

 

Fler event i Stockholm:

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Leda förändring genom ett kommunikativt ledarskap
Seminarium | Stockholm

Marknads- och kommunikationschefer uppger att en av deras största utmaningar är att leda i en omvärld präglad av snabba förändringar. Förändringar innebär möjligheter, men hur kan du som ledare agera för att dra nytta av dessa och involvera medarbetarna för att nå ett högt engagemang?

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.