Trendstudie: 2020 Global Marketing Trends

14
nov
 • Typ: Seminarium
 • Datum:
 • Tid: 08:00 - 10:00
 • Ort: Stockholm
 • Lokal: ACNE på Artillerigatan 64 i Stockholm
 • Arrangör: Sveriges Annonsörer i samarbete med Deloitte och ACNE
 • Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms

Under 2019 har Deloitte genomfört en global studie där sju nyckeltrender inom marknadsföring identifierades. Trender som de flesta företag kommer behöva fokusera på framåt för att stärka sitt varumärke samt utveckla och effektivisera sin marknadsföring.

De områden som identifierades i studien och som ni kommer få veta mer om vid seminariet är:
 1. Purpose
 2. Human Experience
 3. Fusion
 4. Trust
 5. Participation
 6. Talent
 7. Agility
Vid seminariet kommer dessa belysas från olika perspektiv för att ge en ökad förståelse både av trenderna i sig och hur ni som marknadsförare kan agera på dem.
 • Koll på nyckeltrender som just nu driver på utvecklingen av marknadsföringen
 • Koll på områden att fokusera på för utveckling av marknadsföringen 2020 och framåt
 • Konkreta tips på hur företag/marknadsavdelningar kan förändra sitt sätt att arbeta

Presentationen är på engelska. Länk till rapporten


Om Föreläsaren

Peter Sayburn, grundare och CEO, Market Gravity och Global Strategy & Design Leader, Deloitte i UK. Peter har 20 års erfarenhet av att driva globala innovationsprojekt. Han föreläser ofta om innovation och entreprenörsskap på universitet och företag runt om i världen.


Om Seminariet

Sveriges Annonsörer är Sveriges största nätverk för dig som jobbar med kommunikation. Kom och mingla med branschkollegor. Det här seminariet är hos vår samarbetspartner ACNE på Artillerigatan 64 i Stockholm. Vi inleder med frukostmingel 08:00. Seminariet börjar klockan 08:30 och slutar senast 10:00.


Anmälningsvillkor

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Annonsörer, icke medlemmar betalar 995 kr ex. moms per person. Om du får förhinder kan anmälan överlåtas till annan person inom samma företag. Eventuell avanmälan måste göras senast 24 timmar innan seminarietillfället, i annat fall debiteras medlemmar en "no-show"-avgift på 300 kronor ex. moms. Icke medlemmar debiteras full deltagaravgift (995 kr ex. moms). Du avanmäler dig genom att maila till info@annons.se​


De personuppgifter du lämnar till oss i samband med nätverksseminarier/inbjudningar behandlas i enlighet med Dataskyddförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än att göra din upplevelse av vår aktivitet blir så bra som möjligt. Ta del av våra fullständiga riktlinjer för hantering av personuppgifter.

Fler event i Stockholm:

Nätverket Inhouse
Nätverksträff | Stockholm

Den här nätverksträffen passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.