Var med i Nätverk Employer Branding - en inspirerande gruppdiskussion

03
maj

Den här nätverksträffen är för dig som jobbar med Emloyer Branding och vill dela med dig av dina erfarenheter med kollegor i branschen som jobbar med liknande arbetsuppgifter. 

Ta med dig dina tankar och funderingar kring hur man jobbar framgångsrikt med Employer Branding. 

prel Agenda:

  • Vi inleder med lättare lunch och mingel 11.30
  • Inspirationsföreläsning med Sector Alarm
  • Gruppdiskussion, alla har möjlighet att ta med sig en frågeställning som man vill diskutera i gruppen 
  • Dagen avslutas sensat 13.30

 Välkommen!


Moderator och talare

Trine Blom, HR direktör på Sector Alarm 

Helene Löfgren, Marketing Director på Sector Alarm 


Om nätverksträffen

Träffen är för dig som arbetar med Employer Branding. Syftet med nätverket är att i mindre grupper träffa kollegor med liknande arbetsuppgifter och utbyta erfarenheter.  Vi träffas på Sveriges Annonsörers kontor på Klara Östra Kyrkogata 2B. Vi bjuder på lättare lunch under träffen. Om du har funderingar kring träffen är du välkommen att kontakta oss här Nätverket är exklusivt och utan kostnad för medlemmar i Sveriges Annonsörer. 


 

Fler event i Stockholm:

Trendstudie: 2020 Global Marketing Trends
Seminarium | Stockholm

Under 2019 har Deloitte genomfört en global studie där sju nyckeltrender inom marknadsföring identifierades. Trender som de flesta företag kommer behöva fokusera på framåt för att stärka sitt varumärke samt utveckla och effektivisera sin marknadsföring.

Nätverket Inhouse
Nätverksträff | Stockholm

Den här nätverksträffen passar dig som jobbar på en inhouseavdelning eller funderar på att ta hem delar av kommunikationen inhouse och vill lära av andra och dela med dig av dina erfarenheter till kollegor i branschen.

Nätverket Effekt
Nätverksträff | Stockholm

Den här träffen är till för dig som jobbar med marknadskommunikation och vill diskutera effektfrågor tillsammans med kollegor i branschen.

Anmäl dig

E-postadressen som ska knytas till den här anmälan.
Inloggade medlemmar kan se en lista med namnen på de som är anmälda till evenemanget. Kryssa i den här rutan om du inte vill att ditt namn ska visas i listan.